سلاممیدونم اینجا همه از خواهر شوهر بد میگن اما مشکل من زن داداشمه
شوهرم هروقت پست یا استوری تو اینستا میزاره زن داداشم میاد دایرکت باهاش در اون مورد چت میکنه شوهرم چند بار بهم گفته میگه هر چی میزارم میاد باهام کل کل میکنه خیلی پرروئه به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟
کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
بله شک نکن امکانش هست دیدم که میدم طرف به خواهر خودش خیانت کرد خدای نکرد نمیگم شوهرت بد یا زن داداشت شوهرخوبه پاککه اومد بهت گفت اما جلوشون بگیر خطر ناکن این رابطه ها
کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
نه خواهری این راهش نیست باید شوهرش بی محلش کنه یا کاری کنه که پست هاشو نبین
خوب ببین من میگم اون زنداداش چرا باید به شوهر خواهرشوهرش پیام بده لابد یه کرمی داره دیگه حالا شوهر این خانمم صددرصد باید یه کاری کنه وگرنه خودش مقصر شناخته میشه و اینکه شاید زنداداش نمیدونه که ایشون به زنش میگه که زنداداشت پیام داده و فکر کرده داره یه رابطه پنهانی میکنه پس بهتره دستش رو بشه
عزیزدلم محل نزاشتن به بعضیا از هر فحش و توهینی سنگینتره،با کم محلی نشون میده آدم حسابش نمیکنه،مثه دیشب که جواب نداد ازاین به بعدم جواب نده،اصن انگار نه انگار همچین کسی داره حرف میزنه،بخدا اون خودش وقتی ببینه شوهرت جوابشو نمیده خسته میشه ول میکنه،عزیزم بایدم بترسی
آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
میگم بحث خاصی نیست من نگران شدم اونم کلا با مردها راحته نمیخوام قضاوت بد کنم
به نظرمن بدبرداشت نکن زن داداش منم سربه سرشوهرم میزاره شوخی میکنه پس بایدبگم منظوری داره
کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
خوب ببین من میگم اون زنداداش چرا باید به شوهر خواهرشوهرش پیام بده لابد یه کرمی داره دیگه حالا شوهر ا ...
نه خواهری بعضیا منظوری ندارن فقط خیلی پرو هستن راحتن بگه شر میشه براشوهر خودشم چون باهاش بحث کرو اول باید از طرف شوهر خودش کاری کنه دم زن داداشش قیچی شه