2821
2789
عنوان

زن داداش 😣😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1866 بازدید | 97 پست
از الان جلوشو بگیر نمیگم خدای نکرد چیزی هست بینشون اما مراقب باش فردا زندگیت نره رو هوا یا شرمنده دا ...

یعنی ممکنه صمیمی بشن؟؟؟

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
یعنی ممکنه صمیمی بشن؟؟؟

بله شک نکن امکانش هست دیدم که میدم طرف به خواهر خودش خیانت کرد خدای نکرد نمیگم شوهرت بد یا زن داداشت شوهرخوبه پاک‌که اومد بهت گفت اما جلوشون بگیر خطر ناکن این رابطه ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا ینی هر کی با شوهراتون حرف میرنه منظور داره؟

نه بابا منم همین نظرو دارم براهمین بهش گفتم هیچی به داداشت نگو

گفتم حالا میادمیگه منظورداره گفتم جلوجلوبگم شوهرت جوابشونده

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
نه خواهری این راهش نیست باید شوهرش بی محلش کنه یا کاری کنه که پست هاشو نبین 

خوب ببین من میگم اون زنداداش چرا باید به شوهر خواهرشوهرش پیام بده لابد یه کرمی داره دیگه حالا شوهر این خانمم صددرصد باید یه کاری کنه وگرنه خودش مقصر شناخته میشه و اینکه شاید زنداداش نمیدونه که ایشون به زنش میگه که زنداداشت پیام داده و فکر کرده داره یه رابطه پنهانی میکنه پس بهتره دستش رو بشه 

عزیزدلم محل نزاشتن به بعضیا از هر فحش و توهینی سنگینتره،با کم محلی نشون میده آدم حسابش نمیکنه،مثه دیشب که جواب نداد ازاین به بعدم جواب نده،اصن انگار نه انگار همچین کسی داره حرف میزنه،بخدا اون خودش وقتی ببینه شوهرت جوابشو نمیده خسته میشه ول میکنه،عزیزم بایدم بترسی

آیت الله بهجت:گشتیم و گشتیم ذکری بالاتر از صلوات پیدا نکردیم.
یا جوابشو بگو نده یا کاری کن پست های شوهرتو نگاه نکن این ارتباط ها بوی خون ازشون میاد یه وقت داداشت ...

واای بیشتر نگران شدم باشه حتما شب باهاش حرف میزنم  بلاکش کنه

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
نه بابا منم همین نظرو دارم براهمین بهش گفتم هیچی به داداشت نگو گفتم حالا میادمیگه منظورداره گفتم جل ...

اگه چنين حرفي راجب من به شوهرم بزنه

قطعا شوهرم طرفو ميكشه

وقطعا به جرم تهمت و افترا ازش شكايت ميكنه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
میگم بحث خاصی نیست من نگران شدم اونم کلا با مردها راحته نمیخوام قضاوت بد کنم 

به نظرمن بدبرداشت نکن زن داداش منم سربه سرشوهرم میزاره شوخی میکنه پس بایدبگم منظوری داره

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
نمیشه به داداشت بگی جلوشو بگیره

داداشم دیوونه ست عصبی میشه  نمیتونه منطقی رفتار کنه

خوب ببین من میگم اون زنداداش چرا باید به شوهر خواهرشوهرش پیام بده لابد یه کرمی داره دیگه حالا شوهر ا ...

نه خواهری بعضیا منظوری ندارن فقط خیلی پرو هستن راحتن بگه شر میشه براشوهر خودشم چون باهاش بحث کرو اول  باید از طرف شوهر خودش کاری کنه دم زن داداشش قیچی شه

بله شک نکن امکانش هست دیدم که میدم طرف به خواهر خودش خیانت کرد خدای نکرد نمیگم شوهرت بد یا زن داداشت ...

مغزت رو ختما بشور!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
اگه اینقدر به شوهرت شک داری کلا ازش بخواه اینستاگرامش رو تعطیل کنه! چون قطعا تنها زنی که توی اینستا ...

شک ندارم به هیچکدومشون قضاوت نکردم از اینده میترسم خیلیا بودن خودم دیدم اصلا فکرشو نمیکردیم بره سمت خیانت ولی رفتن