2821
2789
عنوان

زن داداش 😣😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 97 پست
یا به داداشت بگو یا بلاکش کنه یا اینقدر بی جواب بزارش تا خودش خجالت شه بره لازم نیست شوهرت حتما جواب ...

مگه مشکلی داره خوب!

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا بعضیا چقدر پرو تشریف دارن ...به داداشت نگومیونت بهم بخوره بلاک و انفالو کن از همه جا 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
ببین برو تو تنظیماته اینستا استوریشو فقط برای زن دادغشت هیدن کنه ک نتونه ببینه لستوری رو... اینطوری ...

دعوا میشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
هيچ كاري نميشه كرد ب شوهرت بگو ديگه استوري نذاره يا با اوكي بله درسته يا استيكر جوابشو بده زبونش ...

اول جوابشو داده بعد جواب نداده گفت دست از سرم برنمیداره منم گفتم بلاکش کن 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...

زن سابق برادر منم از این کارا زیاد میکرد . به حدی که شوهرم تل گرام مربوط به مغازه رو به من سپرد تا ولش کرد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

بیخوود کرده یا حالش و بگیر یا برو به داداشت بگو شوهرم استوری میذاره چرا هی زنت زرت زرت میاد چت میکنه شوهرمم بدش میاد میگه چرا هر وقت استوری یا پست میذارم زن داداش اینجوری میکنه خوشش نمیاد جلوش و بگیر .😠

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
خوب چه مشکلی داره!؟

نمیدونم هرچی میزاره اولین نفر کامنت میزاره یا میاد خصوصیش 😐

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...
اخه حرف هاش و خوندم فقط بحث کرده حرف دیگه ای نزده وگرنه حتما میگفتم

خب مشکل ازشوهرته ها اون نبایدجواب بده

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من 
بگو جوابشو نده تا ادم شه شرم حیا هم خوب چیزیه بر عکس زن داداش شما زن داداشم من اینقد سنگین که نگو چن ...

جواب شو دیشب نداد ولی گفتم بلاک کنه خیلی ناراحتم از دستش ۳۰ سالشه

2790
2823
2791
2779
2792