2821
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 130 پست
اون به من گفت تو ناز منو نکشیدی پس خدافظ😢

اگ دوسش داری خودت پیشقدم شو... 

شاید واقعا دنبال محبته خب تو سیرابش کن ک جای دیگه دنبالش نره... 

چون اگ کسی رو پیداکنه ک خیلی بهش محبت کنه کاملا از ذهن و دلش میری پس دست بجنبون... 

صلوات میفرستین برای حاجتم 😞 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره خیلی راحت ولم کرده کلی گریه زاری کردم اما اهمیت نداد ، ای کاش دل صاب مرده میفهمید این چیزارو😢

توافقی جدا شدین؟

خانوادش چیزی نگفتن؟

بحثتون‌شد قهر کردین بعد گفت دیگ نمیخوام؟؟؟؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یعنی انقد طلاق سخته؟؟من 2ساله خونه خودمم شوهرم خیانت کرد با منشیش پیاماشونو دیدم الانم میخوایم توافق ...

ای کاش منم خیانت میدیدم اخه خیانت ندیدمو اینجوری ولم کردسختمه😢

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
ای کاش منم خیانت میدیدم اخه خیانت ندیدمو اینجوری ولم کردسختمه😢

چرا خودتو مشغول نمیکنی.؟وقتی به راحتی ولت کرده حتما کس دیگه ای رو دوس داشته که کمتر از خیانت نیست...ادم یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه..تاپیکای منو بخون حتما.

اره خیلی راحت ولم کرده کلی گریه زاری کردم اما اهمیت نداد ، ای کاش دل صاب مرده میفهمید این چیزارو😢

تو تو دوره سوگواری هستی.مطمئن باش دیر یا زود ازدلت میره.ولی بخاطر خودت باهاش برنگرد.ورزش کن و ازحالت افسردگی خودتو بیار بیرون.اگه بری سر کار عالیه

گریه فایده نداره.بعد۸ ماه دیگ برنمیگرده.بفکر خودت باش.دنیا فقط همین ی مردو نداره

اخه دنیای من همین یه مرد بود😢😢

نه

@jazby

برو تو این کانال .فایل‌هایی که در رابطه با آرامش و خداست فقط با هندزفری گوش بده. اگه دوست داشتی بگو بهت کانالهای دیگه معرفی کنم. فقط اولش شاید مث من از بس انرژی منفی داشته باشی باور نکنی. اما بعد متوجه میشی

میخواستی بگی ب درک.اینا بهونس اگ یکی ی نفرو دوسداشته باشه نمیره

گفتم بهونس اما گفت از نظر من دلایل موجهیه چون تو نه ناز منو کشیدی و هم اینکه با من بحث کردی😢

فکر میکنی فرامووشش میکنی عین چی با خودت میگی اخی خوب شد رفت چه آدم چرتی بود حیف من نبود؟!

الان میگم خوش بحال اونی که زن اون میشه😢همش میگم ای کاش بود سرم داد میرد ولی بود😢

اگ دوسش داری خودت پیشقدم شو...  شاید واقعا دنبال محبته خب تو سیرابش کن ک جای دیگه دنبالش نره.. ...

کلی رفتم کلی درخواست التماس گریه زاری گفتم هر چی تو بگی و...گفت الان دیگه دیره باید قبلا از بحث و قهرمون میومدی الان نمیخوامت😢

صب تا غروب سر کارم اما یادم نمیره که😢😢

برو مشاوره یا روانشناس.من حالتو درک میکنم کاملا...من بعد از دوسال زندگی مشترک میخوام جداشم شوهرم بیشتر مشتاقه منم حال و روزم اصلا خوب نیس اما وقتی طرف ادمو نخواد خب چ کنیم؟؟خودتو عذاب نده رفیقم.....چن سالته؟

مهریتون چقدر بود راحت طلاق داد؟

مهریمو که نداد که ، 50 تا سکه بهم تعلق میگرفت خونوادم واسه اینکه هی دادگاه نریم و اگه دنبتل مهریه میوفتادم قسط میکردن و مبلغی نبود و طلاقم نمیدادو اذیت میکرد یه مبلغی توافق کردیم تموم شد حرومش بشه مهریم ایشالا، من طلاق نمیخواستم😢