2821
2789
عنوان

پشیمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 130 پست
عکستو عوض کن . هرچی آهنگ غمگین و تصویر غمگین داری پاک کن. خودتو تغییر بده.بسه این حال و روز. داری فق ...

خوش بحالت ، من کسیو به غیر اون دیگه نمیتونم دوس داشته باشم دنیام رنگ غم گرفته هر چی بیشتر تلاش میکنم کمتر نتیجه مثبت میگیرم که فراموشش کنم

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاقا خبر داشتو رفت ، گفت قبری که روش گریه میکنی توش مرده نیست، من هشت ماهه دارم گریه میکنم پروفایل ...

ببین عزیزم چرا دلت میخواد پشیمون بشه؟ اتفاقا اگرم برگرده تو نباید قبولش کنی.کسیکه بهانه اورده و بدون توجه به احساس تو رفته واسه زندگی قابل اعتماد نیست.اگرم برگرده موقتیه و یکی دوسال بعد دوباره بایه بهانه دیگه ولت میکنه.الان تو ناراحتی ولی ازش بگذر اگه میخوای خوشبخت بشی

خوش بحالت ، من کسیو به غیر اون دیگه نمیتونم دوس داشته باشم دنیام رنگ غم گرفته هر چی بیشتر تلاش میکنم ...

چون متوجه نیستی .هر انرژی که از خودت دفع کنی داری به خودت برمیگردونی.اگه میخوای آدرس یه کانال بدم که شاید کمکت کنه

مردا جلد محبتن...  هرجا بیشتر محبت دیده باشن بالاخره برمیگردن همونجا...

اون به من گفت تو ناز منو نکشیدی پس خدافظ😢

اره فک میکنم از غم من شاده😢

یعنی انقد طلاق سخته؟؟من 2ساله خونه خودمم شوهرم خیانت کرد با منشیش پیاماشونو دیدم الانم میخوایم توافقی جدا شیم میدونم سختمه خیلی ولی جداشدن بهترین راهمه چون شوهرم اصلا پشیمون نیس از کارش.

گریه فایده نداره.بعد۸ ماه دیگ برنمیگرده.بفکر خودت باش.دنیا فقط همین ی مردو نداره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببین عزیزم چرا دلت میخواد پشیمون بشه؟ اتفاقا اگرم برگرده تو نباید قبولش کنی.کسیکه بهانه اورده و بدون ...

اره خیلی راحت ولم کرده کلی گریه زاری کردم اما اهمیت نداد ، ای کاش دل صاب مرده میفهمید این چیزارو😢

اون به من گفت تو ناز منو نکشیدی پس خدافظ😢

میخواستی بگی ب درک.اینا بهونس اگ یکی ی نفرو دوسداشته باشه نمیره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

چون متوجه نیستی .هر انرژی که از خودت دفع کنی داری به خودت برمیگردونی.اگه میخوای آدرس یه کانال بدم که ...

بده ایشالله کمکم کنه😢

خوش بحالت ، من کسیو به غیر اون دیگه نمیتونم دوس داشته باشم دنیام رنگ غم گرفته هر چی بیشتر تلاش میکنم ...

فکر میکنی فرامووشش میکنی عین چی با خودت میگی اخی خوب شد رفت چه آدم چرتی بود حیف من نبود؟!