2777
2789
عنوان

گرانفروشی

444 بازدید | 49 پست

تو شهرک ما همه مغازه ها گرانفروشی میکنن یا وسایلاشونو انبار میکنن و به قیمت جدید میفروشن

مثلاً دیشب رفتم دستمال کاغذی کوچولو گرفتم قیمت روش ۱۹/۶۰۰ بود اما به من ۱۳۰ ت فروخت در عوضی که قیمت جدید دستمال کاغذی بزرگ این قیمته میگم چرا میگه قیمت قبلاً

یا ۸ تا کلوچه کیلویی گرفتم حساب کردم شد دونه ای ۲۷ ت😱 حتی به ۱۱۰ و گرانفروشی هم تماس گرفتم اما پیگیری نمیکنن چکار کنم؟

حالا خداروشکر ما دستمون به دهنمون میرسه اما اینجا یه سری آدمهایی هستن که شبا تو کوچه خیابون میخوابن و جا خواب ندارن دلم به حال اونا میسوزه😔

یادمه پارسال رفته بودم مغازه یه آقای که شغلش اشغال فروشی بود با خانومش اومده بودن تو مغازه و آقاهه میگفت خانمم بارداره دلش هوس شیرینی کرده یه دونه شیرینی میخواستم بعد یه دونه شیرینی تر کوچولو شد ۱۵ ت

من باید با چه شماره ای تماس بگیرم گزارش بدم تا پیگیری کنن؟

عزیزم ما خودمون مغازه داریم

همون اجناس رو که روش قیمت کم خورده به ما میدن خیلی بیشتر

یعنی میخوام بگم شما فک نکن اون سوپری اینجوری میده باید رفت سراغ نفر اول

چون سوپری هم دقیقا داره یه محصولی که روش قیمت کم خورده رو چندین برابر میخره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه کوچیکه من باید بره پیش دبستانی باچه زجر و بدبختی دفتراینچیزا گرفتم الان یه لیست بزرگ پیش دبستانی ...

الهی🥹

آره مدرسه اصلا فکر بقیه نیسته رفتم سال دهم ثبت نام کردم گفت یه جا ۷ تا بریز😔

بچه کوچیکه من باید بره پیش دبستانی باچه زجر و بدبختی دفتراینچیزا گرفتم الان یه لیست بزرگ پیش دبستانی ...

حق داری منم لوازم دخترمو خریدم پا برام نموند از بس راه رفتم تا قیمت مناسب پیدا کنم..

هرچه دلم خواست نه آن میشود ،هرچه خدا خواست همان میشود

الهی🥹آره مدرسه اصلا فکر بقیه نیسته رفتم سال دهم ثبت نام کردم گفت یه جا ۷ تا بریز😔

ایناهم به غیر شهریه پیش دبستانی یه لیست بزرگ دادن از غصه زدم زیر گریه میگن اگه مدرک پیش دبستانی هم نباشه کلاس اول راه نمیدن نمیدونم چیکارکنم😭

عزیزم ما خودمون مغازه داریمهمون اجناس رو که روش قیمت کم خورده به ما میدن خیلی بیشتریعنی میخوام بگم ش ...

شوهر عمم مغازه داره تو بالاشهر میگه ما اگه هزارتومان بکشیم رو وسایل میان مغازه رو پلمپ میکنن

ایناهم به غیر شهریه پیش دبستانی یه لیست بزرگ دادن از غصه زدم زیر گریه میگن اگه مدرک پیش دبستانی هم ...

من عموم بچه شو پیشدبستانی نفرستاد یکباره فرستاد کلاس اول اما غیر انتفاعی هسته