2777
2789
عنوان

گرانفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 53 پست
بچه کوچیکه من باید بره پیش دبستانی باچه زجر و بدبختی دفتراینچیزا گرفتم الان یه لیست بزرگ پیش دبستانی ...

تو برنامه دیوار بگرد ارزون گیرت میاد.

منم لیست داد رفتم ارزونترینش خریدم

برو پیش مدیره تنها بگو اوضاعت خوب نیست

البته اگ پیش دبستانیه دولتیه

از شرایطت بگو کمکت میکنه.

کدوم شهری؟

اقایون سایت درخواست ندید

بچه کوچیکه من باید بره پیش دبستانی باچه زجر و بدبختی دفتراینچیزا گرفتم الان یه لیست بزرگ پیش دبستانی ...

خیلی گرون میشه من پارسال خریدم به تومار بود

رنگ انگشتی و آبرنگ و خمیر و مقوا کاغذ چسب و قیچی و....

خیلی چیزای که اصلا پارسال نرفتن استفاده کنند و هیچکدوم هم معلم تحویل نداد

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومدی نوشتی دستمال کاغذی 20 تومنی رو میفروشه 130 بعد میان کامنت میذارن حق داره خب هعععی

اگه روزگار یجور دیگه بود/نمیذاشتم تو دلت غم باشه/نمیذاشتم توی عمر رفته/سهم شادیت انقدر کم باشه

واجباروبخرمگه پیش دبستانی واجبه اون مدرسه واجب بخری پیش اختیاری خودتواذیت نکن

امسال واجبه پارسالم واجب بود چون گواهی میخان

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
امسال واجبه پارسالم واجب بود چون گواهی میخان

نه لوازماشوگفتم همشوواجب نیس بخری

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

نه لوازماشوگفتم همشوواجب نیس بخری

آها آره

ولی میدونی کسی دلش واسه کسی دیگه نمیسوزه

وقتی لیست میده باید بخریم چون بچهای دیگه میخرن و نمیشه از وسایل بقیه استفاده کرد

آها آره ولی میدونی کسی دلش واسه کسی دیگه نمیسوزهوقتی لیست میده باید بخریم چون بچهای دیگه میخرن و نمی ...

اخه کاربردی نداره من تجربه دارم

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

تو برنامه دیوار بگرد ارزون گیرت میاد.منم لیست داد رفتم ارزونترینش خریدم برو پیش مدیره تنها بگو اوضاع ...

بهشون گفتم میگن این وسایل حتما نیازه چون همه بچها میارن بازی میکنن نمیشه بچه تو نداشته باشه ونگاه کنه شهریه هم میگن پیمانکاریه باید حتما پرداخت بشه

خوزستانم

ااینکه ایشون وسایلش را انبار میکنه ضرری به شما که نمیرسونه شما هر وقت هر جنسی خواستی رفتی ازش خریدیح ...

با عرضه و تقاضا آشناییت دارین؟؟؟؟

چرا باید انبار کنن؟؟؟؟؟

که کمبود جنسی پیش بیاد به خاطر اینکه کمبود شده گرون بشه؟؟؟؟؟؟

وقتی چیزی کم بشه گرون میشه تا تقاضا بیاد پایین و بازار بالانس بشه

نمردیم و توی قرن ۲۱ معنای جدید احتکار و حروم خوری رو شنیدیم که شده آینده نگری....😊😂

شهریه چقد گفتن؟ دخترمنم پیش میره امسال من اسمشو نوشتم فعلن شهریه نگفتن، گفتن مربیا زنگ میزنن هماهنگ ...

هنوز نگفتن ولی گفتن یک پونصد بیعانه واریز کنین گفت شهریه پیکانکاریه هنوز نگفتن ماهی چقد میشه