2777
2789
عنوان

گرانفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 53 پست
هنوز نگفتن ولی گفتن یک پونصد بیعانه واریز کنین گفت شهریه پیکانکاریه هنوز نگفتن ماهی چقد میشه

اهان ماهیانه نیس که کلامیگن مثلا 10 تومن 15 تومن نصفشو میزنین نصفشو چند وقت بعد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه لوازماشوگفتم همشوواجب نیس بخری

وقتی سر کلاس استفاده میکنن بعد همه بچه ها داشته باشن نمیشه که تو بگی واجب نبوده نخریدم فقط این یدونه بچه نداشته باشه خب گناه داره جلوی دوستاش تو کلاس

مثلا لیست میدن گل بهداشتی سفالگری یا رنگ انگشتی یا خمیربازی ، به ظاهر اصلا واجب نمیاد ولی وقتی میگه این زنگ سفال داریم همه دارن میسازن یا خمیر بازی دربیارید میخوان بسازن نمیشه که فقط یک یا دو نفر بگن نه واجب نیست ما نخریدیم ولی بقیه همه دارن برای بچه هزارتا تروما و تأثیرات روحی میسازه تا آخر عمر از هرچی کلاس و مدرسه هست بیزار میشه بعد نمیگه شما که پول چهارتا لوازم تحریر نداشتید چرا منو بدنیا آوردید؟؟؟

دیگه نسل الان بچه ها مثل دهه شصت و هفتاد که ماها بودیم نیست عزیزم

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آرهدهمینا هستن خمیربازی آریا و رنگ انگشتی فوم اکلیلی و..... خیلی هستن

رو پوش و ماسک و دستمال کاغذی و سفره یکبار مصرف همه اینارو میخواد دمپایی شخصی و

برگ آچار و پوشه و مداد رنگی دفتر خط دار دفتر شطرنجی و چسب مایع و ماتیکی و شیشه ای

مداد شمعی پاک کن تراش و جامدادی و شابلون

مقوا و کاغذ رنگی

زندگی است دیگر گاهی خسته ت میکنه خیلی خسته ت میکنه،اونقدر ک دوست داری خودکارتو بذاری لای صفحات زندگیت وُ یه مدت بری سراغ خودت،هیچکیو نبینی باهیچکس حرف نزنی،حتی نفسم نکشی اما مشکل از اینجاست بعد ک برمیگردی میبینی یک نفر خودکارو از لای کتاب زندگیت بیرون کشیده و توهم یادت نمیاد کدوم صفحه بودی گم میشی...و هیچی توی دنیا بدتر از این نیست ک ندونی کوجای زندگی هستی
مالیات که راست میگن خب میگیرن ازشون اداره مالیات

آره میدونم خودم قبلاً دستگاه کارت خوان داشتم ولی هر ۱۰ تومن ۲ تومن مالیاتش نیسته من از رو گوشی میگیرم هر ۱۰۰ تومن ۹۰۰ تک تومنی مالیاتشه میدونم گوشی با کارت خوان فرق داره کلا گفتم

اومدی نوشتی دستمال کاغذی 20 تومنی رو میفروشه 130 بعد میان کامنت میذارن حق داره خب هعععی

هععععععی آجی تا دهنمونو وا میکنیم میخوان بزنن تو دهنمون

ولی من تمام تلاشم و میکنم تا دیگه مغازه دارا زور نگن

وسایلاشونو انبار میکنن چند برابر میفروشن بعد توقع دارم ما هیچی نگیم😔

با عرضه و تقاضا آشناییت دارین؟؟؟؟چرا باید انبار کنن؟؟؟؟؟که کمبود جنسی پیش بیاد به خاطر اینکه کمبود ش ...

آجی ولش کن اینم حتما مثل همونایه که داره سنگشونو به دل میزنه