2777
2789
عنوان

گرانفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۲ بار زنگ زدم اما پیگیری نمیکننحالا بازم زنگ میزنم

من خودم معاون بازرسی کالاهای اساسی استان کرمان بودم و بچه ها رو میفرستادم برای بازرسی بعد از اینکه وظیفه واگذار شد به اتاق اصناف کلا همه چی به هم ریخت اتاق اصناف کار زیاد داره و رسیدگی چندانی نمیشه

یادت باشه یه روز برمیگردی به عقب نگاه می کنی و‌ به همه اون چیزایی که گریه دار بود میخندی

این رو هم در نظر بگیر که الان اون به شما یه دستمال کاغذی میفروشه مثلاً ۱۳۰ هزار تومان دو روز دیگه خودش بخواد بره دوباره بار بیاره برای مغازش همون دستمال کاغذی باید بخره ۱۶۰ هزار تومان مثلاً یه چیزی هم باید بزاره رو پولش بخره

Ti amo, God how I love you so
آره ولی چرا وسایلاشو انبار میکنه

ااینکه ایشون وسایلش را انبار میکنه ضرری به شما که نمیرسونه شما هر وقت هر جنسی خواستی رفتی ازش خریدی

حالا ایشون آینده نگری کرده یه زمانی یه بخش زیادی از سرمایهش رو خریده و گذاشته تو انبار چون میدونه که توی این کشور تورم شدید وجود داره

شما قرار نیست جنس سال قبل رو به قیمت سال قبل بخری

اگر ایشون اون جنس مورد نظر رو از قیمت روز بازار گرونتر به شما بفروشه شما حق اعتراض دارید

Ti amo, God how I love you so

کلا اینجا همه مغازه ها گرون میفروشن چون میدونن کسی بهشون کاری نداره

مثلاً رفتم یکماه پیش رفتم ۲۰ تومن شارژ بگیرم میگه باید ۴ تومن مالیات بدید یا اگه بخوام ۵۰ تومن از مغازه پول بگیرم و کارت بکشم باید ۱۰ تومن مالیات بدم

ما مغازه داریم البته خوراکی نه

ولی یه چیز بهت بگم خیلیا هستن که از سود دوبرابر یا سه برابر نمیگذرن

الان از اقوام ما میوه فروشی زده زیاد سود نمیکشه اینقدر مغازه داران اطراف اومدن بهش اعتراض کردن که نگو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ااینکه ایشون وسایلش را انبار میکنه ضرری به شما که نمیرسونه شما هر وقت هر جنسی خواستی رفتی ازش خریدیح ...

آره عزیز شما درست میگید

اما من با گرانفروشی تماس گرفتم گفت اصلا حقی ندارن وسایلاشونو انبار کنن

بچه کوچیکه من باید بره پیش دبستانی باچه زجر و بدبختی دفتراینچیزا گرفتم الان یه لیست بزرگ پیش دبستانی ...

واجباروبخرمگه پیش دبستانی واجبه اون مدرسه واجب بخری پیش اختیاری خودتواذیت نکن

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁

کلا اینجا همه مغازه ها گرون میفروشن چون میدونن کسی بهشون کاری ندارهمثلاً رفتم یکماه پیش رفتم ۲۰ تومن ...

مالیات که راست میگن خب میگیرن ازشون اداره مالیات

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیااومدم🥰مامان دوتاگل دخمل خیلی شیطونم 😁