اره خیلی راحت ولم کرده کلی گریه زاری کردم اما اهمیت نداد ، ای کاش دل صاب مرده میفهمید این چیزارو😢
توافقی جدا شدین؟
خانوادش چیزی نگفتن؟
بحثتونشد قهر کردین بعد گفت دیگ نمیخوام؟؟؟؟
مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
ای کاش منم خیانت میدیدم اخه خیانت ندیدمو اینجوری ولم کردسختمه😢
چرا خودتو مشغول نمیکنی.؟وقتی به راحتی ولت کرده حتما کس دیگه ای رو دوس داشته که کمتر از خیانت نیست...ادم یه اشتباه رو دوبار تکرار نمیکنه..تاپیکای منو بخون حتما.
برو تو این کانال .فایلهایی که در رابطه با آرامش و خداست فقط با هندزفری گوش بده. اگه دوست داشتی بگو بهت کانالهای دیگه معرفی کنم. فقط اولش شاید مث من از بس انرژی منفی داشته باشی باور نکنی. اما بعد متوجه میشی
برو مشاوره یا روانشناس.من حالتو درک میکنم کاملا...من بعد از دوسال زندگی مشترک میخوام جداشم شوهرم بیشتر مشتاقه منم حال و روزم اصلا خوب نیس اما وقتی طرف ادمو نخواد خب چ کنیم؟؟خودتو عذاب نده رفیقم.....چن سالته؟
مهریمو که نداد که ، 50 تا سکه بهم تعلق میگرفت خونوادم واسه اینکه هی دادگاه نریم و اگه دنبتل مهریه میوفتادم قسط میکردن و مبلغی نبود و طلاقم نمیدادو اذیت میکرد یه مبلغی توافق کردیم تموم شد حرومش بشه مهریم ایشالا، من طلاق نمیخواستم😢