2777
2789
عنوان

پاک کردن فیبروز ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 73798 بازدید | 80 پست
سلام عزیزم  متاسفانه با گذشت یک سال و سه ماه کامل پاک نشده و هنوز هست  برای من بالای ابر ...

والا من نمیتونم تحمل کنم الان یک ماهه همه ی مشکلاتم یادم رفته این ابروهای پهن و پررنگ و بدحالت شده سوهان روحم از بی عقلیم رفتم این کارو کردم و مراسم عقد دارم اینقدر ناراحتم دوست ندارم اقدام کنم ولی بعد از عقد تصمیم گرفتم فورا برم واسه ریمو هرچه باداباد

والا من نمیتونم تحمل کنم الان یک ماهه همه ی مشکلاتم یادم رفته این ابروهای پهن و پررنگ و بدحالت شده س ...

ایشالا که با ریمو درست بشه دوست عزیز 

می‌دونم چی میگی کاملا درکت میکنم منم واقعا عذاب میکشم حالا باز بهتر شدم 

دستشون بشکنه کنه که گند میزنن و عین خیالشونم نیست 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که کردم عاشقشم و طبیعیه😍

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

سلام عزیزم  متاسفانه با گذشت یک سال و سه ماه کامل پاک نشده و هنوز هست  برای من بالای ابر ...

ببخشید عزیزم اگه یکی ابروهاش پهن باشه بعد از تتو، میتونه با مداد محو یه کم نازکترش کنه؟

ایشالا که با ریمو درست بشه دوست عزیز  می‌دونم چی میگی کاملا درکت میکنم منم واقعا عذاب میکشم حا ...

عزیزدلم من الان توی یه پیجی رفتم نظرسنجی گذاشته بودن واسه ریمو ابرو.یکی نوشته بود ب هیچ وجه سمت ریمو ابرو نرید ۵ جلسه رفتم هیچ تاثیری نداشته ولی یک جلسه رفتم لیزر ۷۰ درصدش پاک شده دردکمتر زمان کمتر و هزینه کمتر بوده . گفتم ب شمام اطلاع بدم⁦🙏🏻⁩

ببخشید عزیزم اگه یکی ابروهاش پهن باشه بعد از تتو، میتونه با مداد محو یه کم نازکترش کنه؟

بله عزیزم منم برای اینکه باریک ترش کنم مداد محو میزنم مال من بالای ابرومو‌ برداشته کشیده من با اون مداد محوش میکنم ...

تتو رو کاملا محو می‌کنه باید همرنگ پوستتون باشه همه ی لوازم آرایش فروشی ها هم دارند قیمتش هم زیاد نیست بسته به برندش ۲۰_۳۰ تومن 

عزیزدلم من الان توی یه پیجی رفتم نظرسنجی گذاشته بودن واسه ریمو ابرو.یکی نوشته بود ب هیچ وجه سمت ریمو ...

ممنون عزیزم که اطلاع دادید🙏

والا منم موندم چیکار کنم بعد یکسال

سلام خانمی منم فیبروز کردم ولی دوسش،ندارم تو تایپیک قبلیم عکسشو گذاشتم 

بنظرت برم ترمیم یا نه

میشه لایک نکنید 😁
سلام خانمی منم فیبروز کردم ولی دوسش،ندارم تو تایپیک قبلیم عکسشو گذاشتم  بنظرت برم ترمیم یا نه

سلام عزیزم 

من عکس رو ندیدم ولی اگه دوسش نداری اصلا ترمیم نرو بذار اینجوری حداقل شاید خودش پاک شد چون رو بعضی از پوست ها زودتر پاک میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز