سلام بچه ها.چندوقتیه ابروهامو فیبروز کردم مثلا خواستم طبیعی باشه و کسی نفهمه ولی افتضاح شده هرکی میبینه فک میکنه مداد کشیدم.الان میخوام پاک کنم بنظرتون لیزر چطوره؟؟
سلام عزیزم متاسفانه با گذشت یک سال و سه ماه کامل پاک نشده و هنوز هست برای من بالای ابر ...
والا من نمیتونم تحمل کنم الان یک ماهه همه ی مشکلاتم یادم رفته این ابروهای پهن و پررنگ و بدحالت شده سوهان روحم از بی عقلیم رفتم این کارو کردم و مراسم عقد دارم اینقدر ناراحتم دوست ندارم اقدام کنم ولی بعد از عقد تصمیم گرفتم فورا برم واسه ریمو هرچه باداباد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁
ایشالا که با ریمو درست بشه دوست عزیز میدونم چی میگی کاملا درکت میکنم منم واقعا عذاب میکشم حا ...
عزیزدلم من الان توی یه پیجی رفتم نظرسنجی گذاشته بودن واسه ریمو ابرو.یکی نوشته بود ب هیچ وجه سمت ریمو ابرو نرید ۵ جلسه رفتم هیچ تاثیری نداشته ولی یک جلسه رفتم لیزر ۷۰ درصدش پاک شده دردکمتر زمان کمتر و هزینه کمتر بوده . گفتم ب شمام اطلاع بدم🙏🏻