2777
2789

شاپرک قبل از عید ۸ جلسه ۳۵۰ بود. مریم مردوست و ندا مربیای خوبشن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

📣📣📣📣📣توجه       توجه📣📣📣📣📣

همایش مهارتهای زندگی و مادرو کودک بصورت رایگان روز يكشنبه ٩٨/٣/١٢ساعت ۱٦الى ١٧ در طبقه دوم خانه فرش و هنر سالن همایش توسط مهد کودک آرامش با حضور سرکار خانم کریمی مشاور و روانشناس کودک برگزار خواهد شد.  

( مقدم شما علاقه مندان گلباران)

@mahdekoodakefarshohonar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو نت بزن سراي محله ي نارمك  ببر اونجا  من سراي محله ي خودمون بردم  خيلي راضي بودم ...

بالای ۳ سال رو قبول میکنن انگار

پسر من ۱.۵ ساله اس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اونجا چند تا كلاس داشت براي سناي مختلف  پسر من دوسال و خورده اي بود بچه هاي يك ساله هم مي ...

کدوم محله هستید،

من تهرانپارس ميبرمش ١٨٨ شرقي خانه مادر وجودك ايراني به سرچ بكن تو نت اينستا هم داره ميتوني ببيني

چقدر میدی شما

من بادبادک میبرم پسرمو ساعتی ۶۰ تومن 

ميدون هروي سراي محله ي مبارك اباد نزديكمونه

وای جدی میگی؟ همسایه ایم که. من اگه میدونستم این ترم ثبت نام نمیکردم. 

کجاست سرای محله؟ چقدر میدی؟

پسر من تو کلاس همکاری هم نمیکنه تاحالا دوتا ۶۰۰تومن الکی به فنا رفته پسرم همش تو حیاطه😶اصلا تو کلاس نمیمونه

چقدر میدی شما من بادبادک میبرم پسرمو ساعتی ۶۰ تومن 

هشت جلسه ٣٤٠ تؤمن

خوبيش اينه براي هر سني مرحله مرحله كلاس داره هم با حضور مادر هم بدون مادر

من خلاقيت ٣ ميبرمش براي ٣ تا ٤  سال أين همراه مادر

كلاس آمادگي مهد هم داره سه ساعت بدون مادر

و يك ساعت اينم بدون مادر

امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
شاپرک قبل از عید ۸ جلسه ۳۵۰ بود. مریم مردوست و ندا مربیای خوبشن

شاپرک ، مهد کودک نمونه ، کلا وقتاش پره. می خواستم کلاس روپا ببرم که نشد. بعدم قبمتهاش ۳۰۰به بالاست. من دوقلو دارم دنبال یه جای مناسبترم.

مامان دوقلو ها . سپهر و سهند 
وای جدی میگی؟ همسایه ایم که. من اگه میدونستم این ترم ثبت نام نمیکردم.  کجاست سرای محله؟ چقدر م ...

تو پارك صدف هست عزيزم تو نت بزن سراي محله ي ميارك اباد و حسين اباد مياره ادرسو دقيق 

براي ده جلسه پارسال صدو ده تومن گرفت

من كه خيلي راضي بودم