lady3 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/11 تعداد پست: 269 عنوان کارگاه مادر و کودک شرق تهران 10228 بازدید | 20 پست سلام. کارگاه مادر و کودک سمت شرق تهران، نارمک می شناسید؟ که قیمتشم مناسب باشه؟ مامان دوقلو ها . سپهر و سهند 1398/03/10 | 12:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 شاپرک قبل از عید ۸ جلسه ۳۵۰ بود. مریم مردوست و ندا مربیای خوبشن عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
فروزان40 عضویت: 1390/05/09 تعداد پست: 3117 📣📣📣📣📣توجه توجه📣📣📣📣📣همایش مهارتهای زندگی و مادرو کودک بصورت رایگان روز يكشنبه ٩٨/٣/١٢ساعت ۱٦الى ١٧ در طبقه دوم خانه فرش و هنر سالن همایش توسط مهد کودک آرامش با حضور سرکار خانم کریمی مشاور و روانشناس کودک برگزار خواهد شد. ( مقدم شما علاقه مندان گلباران)@mahdekoodakefarshohonar
فاطمهمعصومه٢ عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 5565 تو نت بزن سراي محله ي نارمك ببر اونجا من سراي محله ي خودمون بردم خيلي راضي بودم از كارگاهاي مادرو كودك خصوصي مهد خودش بهتر بودقيمت خيلي كم
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 تو نت بزن سراي محله ي نارمك ببر اونجا من سراي محله ي خودمون بردم خيلي راضي بودم ... بالای ۳ سال رو قبول میکنن انگارپسر من ۱.۵ ساله اس عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
فاطمهمعصومه٢ عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 5565 بالای ۳ سال رو قبول میکنن انگار پسر من ۱.۵ ساله اس اونجا چند تا كلاس داشت براي سناي مختلف پسر من دوسال و خورده اي بود بچه هاي يك ساله هم ميومدن تو كلاسشون
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 اونجا چند تا كلاس داشت براي سناي مختلف پسر من دوسال و خورده اي بود بچه هاي يك ساله هم مي ... کدوم محله هستید، عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
روژان_مامان_میشه عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 من تهرانپارس ميبرمش ١٨٨ شرقي خانه مادر وجودك ايراني به سرچ بكن تو نتاينستا هم داره ميتوني ببيني امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
فاطمهمعصومه٢ عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 5565 کدوم محله هستید، ميدون هرويسراي محله ي مبارك اباد نزديكمونه
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 من تهرانپارس ميبرمش ١٨٨ شرقي خانه مادر وجودك ايراني به سرچ بكن تو نت اينستا هم داره ميتوني ببيني چقدر میدی شمامن بادبادک میبرم پسرمو ساعتی ۶۰ تومن عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 ميدون هروي سراي محله ي مبارك اباد نزديكمونه وای جدی میگی؟ همسایه ایم که. من اگه میدونستم این ترم ثبت نام نمیکردم. کجاست سرای محله؟ چقدر میدی؟ عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مانترا3 عضویت: 1393/07/03 تعداد پست: 37170 پسر من تو کلاس همکاری هم نمیکنه تاحالا دوتا ۶۰۰تومن الکی به فنا رفته پسرم همش تو حیاطه😶اصلا تو کلاس نمیمونه عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
روژان_مامان_میشه عضویت: 1391/10/05 تعداد پست: 2026 چقدر میدی شما من بادبادک میبرم پسرمو ساعتی ۶۰ تومن هشت جلسه ٣٤٠ تؤمنخوبيش اينه براي هر سني مرحله مرحله كلاس داره هم با حضور مادر هم بدون مادرمن خلاقيت ٣ ميبرمش براي ٣ تا ٤ سال أين همراه مادركلاس آمادگي مهد هم داره سه ساعت بدون مادرو يك ساعت اينم بدون مادر امسال سال خوش اقبالی حیرت انگیز من است....
lady3 مدیر استارتر عضویت: 1395/05/11 تعداد پست: 269 شاپرک قبل از عید ۸ جلسه ۳۵۰ بود. مریم مردوست و ندا مربیای خوبشن شاپرک ، مهد کودک نمونه ، کلا وقتاش پره. می خواستم کلاس روپا ببرم که نشد. بعدم قبمتهاش ۳۰۰به بالاست. من دوقلو دارم دنبال یه جای مناسبترم. مامان دوقلو ها . سپهر و سهند
فاطمهمعصومه٢ عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 5565 وای جدی میگی؟ همسایه ایم که. من اگه میدونستم این ترم ثبت نام نمیکردم. کجاست سرای محله؟ چقدر م ... تو پارك صدف هست عزيزم تو نت بزن سراي محله ي ميارك اباد و حسين اباد مياره ادرسو دقيق براي ده جلسه پارسال صدو ده تومن گرفتمن كه خيلي راضي بودم