همسرم از من میخواد با بچه ی یک و نیم سالمون مدام و مثل زبان مادری انگلیسی حرف بزنم بخدا دارم تلاشمو میکنم و بچمون تقریبا همه ی وسایل خونه و اعضای بدن و اعداد را به انگلیسی میفهمه ولی دو سه کلمه را به فارسی ادا میکنه و این باعث نارضایتی همسرم شده و منو به کم کاری و بی اهمیت بودنم نسبت به یادگیری فرزندمان مدونه. نمیدونم چی کارو کنم.آیا کسی هست که به بچش طوری زبان یاد داده باشه که اصلا فارسی حرف نزنه.منو همسرم خودمون تو خونه فارسی حرف میزنیم .بی عرضه بودن به من دست داده چه کار کنم
من فوق لیسانس زبان انگلیسی دارم بنابراین بله راحت صحبت میکنم اما خب یکسری مشکلات خودش هم هستش. مشکل من بیشتر از مشکل شما هستش چون همسرم فارسیش خیلی خوب نیست. اما خب درکتون میکنم که آدم بعضی وقتها میخواد فارسی صحبت کنه اما نمیشه☹️
فاز شوهرت چیه میخاد بچتون خارجکی بار بیاد؟؟ دوزبانه بودن خوبه ولی اینطوری اون بنده خدا گیج ویج میشه طفل معصوم وقتی شما توخونه فارسی حرف میزنین میشنوه ازتون خب طبیعیه زبان مادریش فارسی باشه
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
من فوق لیسانس زبان انگلیسی دارم بنابراین بله راحت صحبت میکنم اما خب یکسری مشکلات خودش هم هستش. مشکل ...
من حتی نمیتونم قربون صدقش برم مثل همه ی مامان چون تا میبینه فارسی حرف میزنم ناراحت میشه.خودش مدام داره با بچه انگلیسی حرف میزنم من خودم فوق لیسانس روانشناسی هستم برای شما شرایط خیلی بهتر
من حتی نمیتونم قربون صدقش برم مثل همه ی مامان چون تا میبینه فارسی حرف میزنم ناراحت میشه.خودش مدام دا ...
البته من تو شرایط شما حق رو به شما میدم چون که شما جفتتون ملیت ایرانی دارید بنابراین لزومی نداره بچه از الان انگلیسی یاد بگیره و شما هم اذیت بشین از اینکه نمیتونید با بچتون بازی کنید یا قربون صدقش برید. به نظرم باهاش فارسی حرف بزنید بعداً وقتی یکم بزرگتر شد بزاریدش کلاس زبان. اینجوری بچه وقتی میره مدرسه اونوقت حالا تو زبان فارسی مشکل پیدا میکنه و ممکنه به درساش صدمه بزنه
مادرشوهر و که بخیال.چی کار دارم اون چی میخواد چی نمیخوام. همسرم ازم میخواد این مهمه و واسم سخت
منم گفتم شوهرت دیگه مادرشوهر چی میگه این وسط
But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
آخ ببخشید آنقدر سر درد دارم فاز شوهر و مادر شوهر خوندم ببخشید
خواهش😁
البته من تو شرایط شما حق رو به شما میدم چون که شما جفتتون ملیت ایرانی دارید بنابراین لزومی نداره بچه ...
نظر خود منم همینه همسرم میگه بچه تا قبل سه سالگی قابلیت یادگیری 4 زبان را داره واقعا بچه به چیزی اشاره میکنم هم فارسی هم انگلیسی کاملا متوجه میشه به هر دو زبان ولی الان تا در خونه بسته میشه میگه بست هر چقدر میم کلوز د دور تل می کلوز میگه بست.همین باعث دلخوری همسرم و بحث بینمون شده