همسرم از من میخواد با بچه ی یک و نیم سالمون مدام و مثل زبان مادری انگلیسی حرف بزنم بخدا دارم تلاشمو میکنم و بچمون تقریبا همه ی وسایل خونه و اعضای بدن و اعداد را به انگلیسی میفهمه ولی دو سه کلمه را به فارسی ادا میکنه و این باعث نارضایتی همسرم شده و منو به کم کاری و بی اهمیت بودنم نسبت به یادگیری فرزندمان مدونه. نمیدونم چی کارو کنم.آیا کسی هست که به بچش طوری زبان یاد داده باشه که اصلا فارسی حرف نزنه.منو همسرم خودمون تو خونه فارسی حرف میزنیم .بی عرضه بودن به من دست داده چه کار کنم
من هنوز نمیفهمم واقعا . یعنی چی قدغنه؟؟. همه میگن زبان فارسی از شیرین ترین و قشنگ ترین زبان های دنیاست واقعا . چرا فراری هستین از زبون خودمون؟مگه مردم بقیه دنیا اینجوری میکنن که ما بکنیم ؟شخصیتمون چی؟؟
مناسب شاید باشه ولی من مخالفم😐 خودمم همین الان تازه شروع کردم😂 البته نظر شخصی من اینه کلا تو اون سن با کلاس زبان مخالفم ولی به نظرم با بازی فکری ها و کارت هایی که هست خوبه تو خونه تا حدی کم کم آشنا بشن
خیلی محترمانه میگم ولی این روش واقعا خودباختگی فرهنگی هست یعنی چیی؟؟؟؟؟.ما خودمون زبان فارسی داریم فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی داریم کلی تاریخ و تمدن و هنر و شعر و ادب . خارجیا عاشق حافظ و سعدی ما میشن و بزرگ ترین دانشمندا و شعراشون کلی از فرهنگمون تعریف و تمجید میکنن . بعدم واقعا زبان انگلیسی ظرافت ها و زیبایی های بی نظیر ادب فارسی خودمونو نداره اما واقعا من دوس دارم انگلیسی رو هم و برا بچه هم لازمه . ولی انکار اشتباه شده به جای اینکه معرف فرهنگ قشنگمون بشید دارین خودتونو وصله میکنید به یه فرهنگ غربی که تازه خیلی هم از لحاظ اداب و رسوم و فرهنگ چیز قابل دفاعی نزاشتن از فرهنگ شون بمونه .