2777
2789
عنوان

زبان خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 50 پست
مشکلم همینه فارسی حرف زدن با بچم قدغن خیلی سختمه

من هنوز نمیفهمم واقعا . یعنی چی قدغنه؟؟.  همه میگن زبان فارسی از شیرین ترین و قشنگ ترین زبان های دنیاست واقعا . چرا فراری هستین از زبون خودمون؟مگه مردم بقیه دنیا اینجوری میکنن که ما بکنیم ؟شخصیتمون چی؟؟

اشکم درومد تازه یاد گرفت بگه آبه همسرم از دهنش انداخت و تو دهن بچه ی کوچولومون انداخته واتر.

وااااااااا .ببخشید عزیزم با تمام احترامی که بهتون قاعلم ولی مگه شما غرب زده اید ؟؟؟؟.با زبون نرم و مهربان سعی کنید همسرتونو متوجه کنید . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا👍 نه ولی دبیرستان واقعا دیره  ۵ سالگی مناسب😊

مناسب شاید باشه ولی من مخالفم😐 خودمم همین الان تازه شروع کردم😂 البته نظر شخصی من اینه کلا تو اون سن با کلاس زبان مخالفم ولی به نظرم با بازی فکری ها و کارت هایی که هست خوبه تو خونه تا حدی کم کم آشنا بشن

خیلی محترمانه میگم ولی این روش واقعا خودباختگی فرهنگی هست یعنی چیی؟؟؟؟؟.ما خودمون زبان فارسی داریم فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی داریم کلی تاریخ و تمدن و هنر و شعر و ادب . خارجیا عاشق حافظ و سعدی ما میشن و بزرگ ترین دانشمندا و شعراشون کلی از فرهنگمون تعریف و تمجید میکنن . بعدم واقعا زبان انگلیسی ظرافت ها و  زیبایی های بی نظیر ادب فارسی خودمونو نداره اما واقعا من دوس دارم انگلیسی رو هم و برا بچه هم لازمه . ولی انکار اشتباه شده به جای اینکه معرف فرهنگ قشنگمون بشید دارین خودتونو وصله میکنید به یه فرهنگ غربی که تازه خیلی هم از لحاظ اداب و رسوم و فرهنگ چیز قابل دفاعی نزاشتن از فرهنگ شون بمونه . 

مناسب شاید باشه ولی من مخالفم😐 خودمم همین الان تازه شروع کردم😂 البته نظر شخصی من اینه کلا تو اون س ...

😂😂😂😂😂😂 

نظرت محترمه😘⁦❤️⁩

ولی خب اینا می‌خوان بچشون زود زبان یاد بگیره