2777
2789
عنوان

زبان خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 50 پست
بزارید چهار سالش بشه بعد زبان انگلیسی رو شروع کنید الان توانایی فهمیدن رو نداره که من بخوام راه حلی ...

منم نظرم همینه ولی همسرم با کلاس و موسسات مخالفت داره میگه از همین خونه یادگیری باید باشه.و قبل از سه سالگی .طفل معصوم بچمون آگه بگم فرش یا بگم کارپت هر دو را مسلط و با ذوق نشوند میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم کالا همسرم میگه اینجا نمیمونم. 

هر وقت رفتید یاد میگیره.شما یه هفته مثلا برو اصفهان لهجه ات عوض میشه .ادم تو شرایط قرار بگیره سریع یاد میگیره.فعلا تو مملکت جدا افتاده و منزوی ما بچگی بچه رو خراب نکنید با این کار

من زیاد درک نمیکنم . راستش من خودم عاشق زبان انگلیسی ام ولی اخه زبان فارسی به این خوبی . چرا دارید بچه رو محروم میکنید حالا فارسی حرف بزنه چی میشه؟؟؟

..راستی درسته کشورمون کلی ایراد داره ولی منزوی و جدا افتاده یعنی چی؟؟؟؟؟.واقعا به غرور و غیرتتون برنمیخوره اینجوری میگید .  منزوی و جدا افتاده ....

ببخشید من دلیلش رو نمیفهمم،!!! 

بچه داره تو ایران تو خانواده ایرانی بزرگ میشه با بچه ها بازی میکنه فارسی حرف میزنن چرا باید آنقدر اذیتش کنید الان؟! 

اگر خارج از کشور بودین حرف تون کاملا درست بود و بچه باید انگلیسی یاد میگرفت و اصلا هم فارسی حرف نمیزد چون اطرافیان همه به اون زبان حرف میزنن بچه میخواد مدرسه بره دوستاش ب اون زبان حرف میزنن باید بلد باشه

و اینکه من دیدم حتی خیلی از اونایی ک خارج از کشور زندگی میکنن تو خونه همیشه با بچه فارسی حرف میزنن ک زبان مادری یادش بمونه 

بعد شما خودتون تو خونه فارسی حرف می زنید نمیذاری اون راحت باشه 

نمیفهمم چرا انقدر بچه رو اذیت میکنید اونم تو این سن کم که تازه باید حرف زدن فارسی شو حرف بزنه 

بچه ها تو این سن تازه شیرین زبون میشن 

منم نظرم همینه ولی همسرم با کلاس و موسسات مخالفت داره میگه از همین خونه یادگیری باید باشه.و قبل از س ...

خب پس اگه اینقدر اصراره بهتره دیگه اسم فارسیش رو نگید یعنی کلا انگلیسی بگید. فارسی یه چیزی رو گفت به انگلیسی بهش بگید که نگه یا مثلا بهش به انگلیسی بگید که اگه یکبار دیگه فارسی بگه پاشو قلقلک می‌دید. سعی کنید با بازی و خنده باهاش انگلیسی صحبت کنید و ذهنش رو از فارسی دور کنید. چون واقعا جفتش برای یک بچه به این سن کم خیلی سخته 

شما شش ماه ک توی ی محیط خارجی باشین بچه اتوماتیک وار زبان یاد میگیره حالا ن خیلی مسلط ولی خوب یاد میگیره انقد ک بتونه منظورشو برسونه..توروخدا بچه رو اذیت نکنید..این ظلمه در حق بچه یکسالو نیمه

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊
بزارید چهار سالش بشه بعد زبان انگلیسی رو شروع کنید الان توانایی فهمیدن رو نداره که من بخوام راه حلی ...

بله منم شنیدم از ۳ _ ۴ سالگی قدرت درک و فهم شون خیلی زیاده واسه زبان انگلیسی هرچند خودم کلا مخالفم تا راهنمایی و دبیرستان ولی خب الان هم خیلی زوده بچه تو این سن تازه حرف زدن اصلی شو یاد میگیره و شیرین زبون میشه

ببخشید من دلیلش رو نمیفهمم،!!!  بچه داره تو ایران تو خانواده ایرانی بزرگ میشه با بچه ها بازی م ...

اشکم درومد تازه یاد گرفت بگه آبه همسرم از دهنش انداخت و تو دهن بچه ی کوچولومون انداخته واتر.

چ مسخره گوش نده بهش بابا

یعنی بچه قرار نیس هیچ وقت زبان مادریشو یار بگیره؟؟ انگلیسی هم یاد میگیره به موقعش چ عجله ای داره همسرتون؟؟ فعلا ک ایرانین پس لزومی نداره😑😑 هروقت رفتین اونور بچه خودش یادمیگیره اینقدر اینواونورش همه انگلیسی صحبت میکنن