2777
2789
عنوان

زبان خارجی

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 50 پست
چه شرایط بدی⁦☹️⁩ آخه فارسی از کجا یاد گرفته؟! دیده تاحالا فارسی صحبت کردن رو از سوی شما، اون هم به م ...

اره خب بچه های همسایه و فامیل همه فارسی صحبت میکنن شرایطم خیلی خیلی سخته نمیدونم چطور آموزش بدم تو رو خدا راه حلی چیزی هست به من کمک کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همسرم آلمانی هستش ولی خودم ایرانی اصیل😁✊

خب طبیعیه فرزند شما واقعا انگلیسی زبان میشه.خوش به حالتون میتونید آلمانی و فارسی هم یاد بدین آینده ی بچتون عالیه.واسه منم دعا کنین از عهده ی مسولیت بر بیام

خب طبیعیه فرزند شما واقعا انگلیسی زبان میشه.خوش به حالتون میتونید آلمانی و فارسی هم یاد بدین آینده ی ...

امیدوارم...فعلا که بچه نداریم😂 ولی ما هم مشکلمون کم نیست...میگن بچه‌هایی که مادر و پدرشون از یک ملیت نیستن نمیتونن شناسنامه بگیرن ⁦☹️

مطمئن باشید مشکل شما هم حل میشه👍 فقط سعی کنید بیشتر روی یک زبان تمرکز کنید نه جفتش

چی بگم کالا همسرم میگه اینجا نمیمونم. 

خب نموني اما حداقل بذار بچه اولين زبان اصليش ك فارسي هست رو ياد بگيره بعد برو سراغ دومي

چ عجله اي هست

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

ببخشید عزیزم  من واقعا نفهمیدم چرا انقدر همسرت اصرار داره بچه از این سن انگلیسی حرف بزنه؟

اخه مگه چه ایرادی داره حالا فارسی حرف بزنه بزرگ تر شد کم کم انگلیسی یادش بدید؟

یعنی قرار نیست فارسی حرف بزنه؟

برای باید از الان ب بچه انگلیسی یاد بدین مگه کشور دیگه ایی زندگی میکنید؟بنظرم این کارتون بچه رو اذیت میکنه گناه داره خوب..وقت برا یادگیری زبان زیاده بچه طفلی...منم لیسانس زبان دارم ولی بچچم ی کلمه خارجی بلدنیس میخام بذارم بچم از کودکیش لذت ببره

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊