2777
2789
عنوان

داروی لوپرامید برا بچه ۱۴ ماهه

84185 بازدید | 46 پست

مادرای عزیز اسهال بچم با هیچی بند نیومد تا اینکه دکتر داروخونه لوپرامید داد و به محض استفاده اسهال کنترل شد . یک ccصبح یک ccشب بهش میدم . گفته تا یک هفته بدش تا خوب بشه . حالا نگرانم روده بچم عادت کنه به دارو کسی در مورد لوپرامید اطلاعی داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر داروخونه بهتر میدونن . چون از ساختار داروها کامل اطلاع دارن . تا رفتم همون نسخه دکتر بچمو میخاست بده به اضافه لوپرامید که من فقط لوپرامیدو گرفتم . حالا نگرانم اگر دارو ندم دوباره اسهال برگرده . البته اسهالش ویروس بود

استارتر دیگه ب هیچ وجه بهش نده  زیر دوسال حق دادنش رو ندارن  تازه اسهالش رو هم بند بیاره ...

کیدی لاکتم میدم . من بچم زیاد اسهال میشه از کوچیکی به خاطر الرژیش . رودش خیلی زود تحریک میشه 

یه دکتر برا دختر من تجویز کرد .ولی تاکید کرد داروی خطرناکیه بیشتر از ۴۸ ساعت نده.منم ترسیدم اصلا ندادم.بردمش یه دکتر خیلی خوب.اون دکتره ازم گرفت انداختش سطل زباله.گفت موردایی داشتیم که با این دارو اسهال بچه رو بند اوردن و اون ویروس تو روده بچه زیاد شده روده بچه باد کرده پوکیده

کیدی لاکتم میدم . من بچم زیاد اسهال میشه از کوچیکی به خاطر الرژیش . رودش خیلی زود تحریک میشه 

میدونم 

پسر منم همینه اما بخدا ی بار نزدیک دوسال بود تازه اونم شبی ی قاشق مرباخوری بهش میدادم بعد دلدرد شدید داشت و شکمش بو میداد وقتی کار میکرد 

دکتر گفت نباید بدی وقتی اسهال داره باید بزاری کار کنه تا هرچی ویروس و عفونته بریزه بیرون 

با غذا کنترل کنی