2777
2789
عنوان

شوهر من مرد بدی نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 3416 بازدید | 90 پست
شوهرم خیلی اذیتم میکنه چون دوسش دارم موندم و همش میگم برم ولی باز نمیتونم

چقد منی. منم اینقد رفتم و اومدم که مسخره ی عالم شدم ولی بازم اذیتم کرد و ریختم تو خودم تا حالا که رسیده به خط آخرم

اشکال نداره خانوادتم اومدن بشین باهم صحبت کنن ولی با ارامش نه با دعوا همسرت رو مجاب کنید دست از کارهاش برداره بهتره پدر و مادرت با ارامش بهش بگن که بخاطر بچه ها آدم شو.... ببین چی میشه به راحتی زندگیتو ول نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چیکارشون کنم، خدا کنه بهم بدشون

میتونی نگهشون داری به لحاظ مادی؟

اگر که نه بزار پیش پدرشون بمونن.

ولی باید قانعشون کنی که ضربه نبینن بگو هم من هم بابا شما رو دوست داریم و...

بچه طلاق بودن خیلی بده، سعی کن زندگیتو بسازی.

امیدوارم به اون مرحله نرسی همه چیز درست بشه عزیزم🌸🩷🙏

باز برا تو خوبی کرده واسه من یه درصدم نکرد😊 واسه همون دلم نمیسوزه ما کلا باب هم نبودیمچون میگی دارو ...

چه خوب که خوبی نداشت مال شما.ما رفتیم دکتر و آره مریض روحی داره و خودش قبول نداره. و واقعا هم مرد خوب و مهربون و پایه و دست دلباز و نجیب و شغل خوب و تحصیل کرده و خوشتیپ و جذاب و... ولی از اونور شکاک و عصبانی و چاقوکش و بد دهن و تهمت زن. فحش میده به خانواده م. تحقیر میکنه. میگه بابات کارگره و فلانه. خواهرت ترشیده. جهاز ندادن بهت.ازین حرفها.میزنه منو خیلی شدید و زیاد

میتونی نگهشون داری به لحاظ مادی؟ اگر که نه بزار پیش پدرشون بمونن.ولی باید قانعشون کنی که ضربه نبینن ...

آره میتونم کار کنم. شاغلم. میدونم بچه طلاق چقد بده ولی چجوری بمونم و جلو بچه هام تحقیر بشم کتک بخورم عصبی بشم و عمرم هدر بشه. باور نمیکنی اگه قسم بخورم آب خوش از گلوی من یک روز هم نرفته