2777
2789
عنوان

داروی لوپرامید برا بچه ۱۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 84215 بازدید | 46 پست
خب بیشتر توضیح بده تا بدونم چشه در خدمتم فقط وقتم کمه زودتر جواب بدم ببخشید 

ببین دختر منم لاغره 

انگاری جذبش کمه

الان هفته پیش یه ساندویچ ژامبون خورده با پنیر

مدفوعش ببخشید خلطی عین سفیده تخم مرغ

کلا میوه هم زیاد بخوره اسهال میشه 

اصلا همش باید حواسم بهش بشه تا چی بخوره چی نخوره

دارم دیونه میشم

الان دارو چی میدی

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
خب بیشتر توضیح بده تا بدونم چشه در خدمتم فقط وقتم کمه زودتر جواب بدم ببخشید 

عزیزجان کدوم شهر هستی 

کجا میبریش دکتر؟؟؟

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین دختر منم لاغره  انگاری جذبش کمه الان هفته پیش یه ساندویچ ژامبون خورده با پنیر مدفوعش بب ...

رطوبت معدش زیاده باید چیزای رطوبی ندیش . پسر منم دقیقا همینطور بود . حتی موز که برا همه قابض برا پسرم اسهال اوره . دوای دردت تو طب اسلامیه . به این شماره زنگ بزن مشکلتو بگو انشالله درست میشه 

02533803011

رطوبت معدش زیاده باید چیزای رطوبی ندیش . پسر منم دقیقا همینطور بود . حتی موز که برا همه قابض برا پسر ...

خب الان چه غذاهایی بهش میدی 

همه چی میدی؟؟

ببخشید میدونم بارداری حوصله نداری 

اما خب بخدا روز و‌شب من شده گریه 

اخه مثلا بستنی میخواد 

میوه های تر مثل الو میخواد 

نمیدونم چکنم

دیروز بردمش دکتر طب سنتی 

بهش عرق زنیان و‌آویشن داده

و داروی جامع امام رضا

شما چی میدی

خب الان چه غذاهایی بهش میدی  همه چی میدی؟؟ ببخشید میدونم بارداری حوصله نداری  اما خب بخ ...

من همه چی بهش میدم ولی حواسم هست زیاده روی نکنه و بعد نیم ساعت گرمی بهش میدم مثل همین جامع امام رضا و یا عرق زنیون یا پودر سنجد . یک چیزی که رطوبت رو کم کنه . کدوم شهری ؟؟

من همه چی بهش میدم ولی حواسم هست زیاده روی نکنه و بعد نیم ساعت گرمی بهش میدم مثل همین جامع امام رضا ...

قم

من همه چی بهش میدم ولی حواسم هست زیاده روی نکنه و بعد نیم ساعت گرمی بهش میدم مثل همین جامع امام رضا ...

شیر هم میدی بهش 

وزنش چقدره؟؟

خب تو که قمی مشکل نداری پر از طب اسلامیه تو منبعشی . . شیر اصلا بهش نمیدم ولی دوغ و ماست و کشک و کره ...

رفتم

همین زنیان / داروی امام رضا داد

مال منم وزنش افتضاح 

پودر سنجد خوبه ؟ یا سویق سنجد؟؟

سویقش بهتره . پودرشم خوبه هرکدوم داشتی تموم شدن از اون یکی بگیر

مرسی

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

به دعا نشستی برام دعا کن

عزیزم میشه یکم منو راهنمایی کنی

سلام وقتتون بخیر ببخشید شمابرادختذتون طب سنتی استاده کردید؟ اسهالش بهترسد؟ من بریدم بخدا.. دخترم سه سالشه اسیرم باشکمش. هرچی میخوره حتی غذاهای عادی هم بهم میریزه

رطوبت معدش زیاده باید چیزای رطوبی ندیش . پسر منم دقیقا همینطور بود . حتی موز که برا همه قابض برا پسر ...

طب اسلامی الانم هست دارو بگیرم

چند سالیست اسهال امانم رابریده برایم دعا کنید بهتر شوم خداوند نگهدارتان