2777
2789
عنوان

داروی لوپرامید برا بچه ۱۴ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 84215 بازدید | 46 پست
گفتن نباید جلو اسهالو بگیری.فقط باید بچه رو تقویت کنی مایعات زیاد بدی  او ار اس بدی

روزی سی و پنج بار دفع . اصلا چیزی نموند تو رودش که بخاد جذب بشه . اینقدر شدید بود که بدنش لرزش گرفت 

روزی سی و پنج بار دفع . اصلا چیزی نموند تو رودش که بخاد جذب بشه . اینقدر شدید بود که بدنش لرزش گرفت& ...

پسر من شکمش آب بود بچم الهی بمیرم جلوی دستشویی میخوابید چون پوشک هم نمیشد تو دستشویی بیرون نمیومد 

اما با غذا خوب شد 

هویج و سیب زمینی آب پز عالیه 

با مرغ براش اب پز کن له کن بده هویجو ایناشو بخوره 

موز کال بده بهش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر دیگه ب هیچ وجه بهش نده  زیر دوسال حق دادنش رو ندارن  تازه اسهالش رو هم بند بیاره ...

کیدی لاکتم میدم . من بچم زیاد اسهال میشه از کوچیکی به خاطر الرژیش . رودش خیلی زود تحریک میشه 

روزی سی و پنج بار دفع . اصلا چیزی نموند تو رودش که بخاد جذب بشه . اینقدر شدید بود که بدنش لرزش گرفت& ...

این روزا چیز عجیبی نیست.تقریبا تمام بچه های اطرافم این ویروسو گرفتن .دوستم بچش روزانه بیش از ۴۰ بار دفع داشت.یه دارو دکتر بهش داد خداروشکر جواب داد. کلستیرامین

اگه تهرانی هستید ببرین بچه هاتون رو پیش دکتر مقدادی بگین زود اسهال میگیرن بهش واکسن روده میده اگرم نمیتونین برین بهش پیام بدین بگین شهرستان هستین امکان اومدن ندارین به احتمال زیاد راهنمایی میکنن چ دارویی بدین

برای خونه دار شدن همه مستاجرا صلوات بفرستید منم ی مستاجرم ممنون  خدایا شکرت منم خونه دار شدم   ولی هنوزم امضام هست برای بقیه مستأجرا ک صلوات براشون فرستاده بشه  

سلام

طبق قاعده لوپرامید برای کودکان زیر 2 سال توصیه نمیشه.  نکته مهم اینه جبران از دست دادن آب بدن، مهم تر از بند آوردن اسهال هست. آب،  آب سیب طبیعی،  شیر، سوپ و...، دادن ماست خوب هست، 

اگر مقدار شربت لوپرامید رو به اندازه بدیم که اسهال بچه کم بشه بهتره تا اینکه سعی کنیم کاملا بندش بیاریم. اگر بچه بدحال هست یا تب شدید همراه درد شکم زیاد داره به پزشک مراجعه بشه ودر این صورت فقط با نظر پزشک باشه. 

ممنون مادرای عزیز شرمنده دیشب یهو رفتم گوشیم خاموش شد . بابت راهنمایی هاتون تشکر ویژه دارم . از امرو ...

عزیزم

دخترم آلرژی داره و‌روده هاش زود تحریک میشه

و اسهال میشه

شما هم گفتید با این موضوع درگیر هستید

خواهش میکنم

یکم از تجربه هاتون بهم میگید

من خیلی نابود شدم سر این موضوع

دختر من نزدیک پنج سالشه

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
عزیزم دخترم آلرژی داره و‌روده هاش زود تحریک میشه و اسهال میشه شما هم گفتید با این موضوع درگیر هست ...

سلام عزیزم . منم پسرم الان دو سالشه هرکار کردم نشد . تا طب اسلامی الان داروی زنجفیلات و جامع امام رضا بهش میدم . و انواع سویق ها 

سلام عزیزم . منم پسرم الان دو سالشه هرکار کردم نشد . تا طب اسلامی الان داروی زنجفیلات و جامع امام رض ...

میشه یکم برام بیشتر توضیح بدی

اینها رو برا آلرژی میدی یا برا اسهال مکرر

تو مدفوعش مخط و خلط هم میبینی 

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو
سلام عزیزم . منم پسرم الان دو سالشه هرکار کردم نشد . تا طب اسلامی الان داروی زنجفیلات و جامع امام رض ...

عزیزم

میشه یکم منو راهنمایی کنی

میشه یکم برام بیشتر توضیح بدی اینها رو برا آلرژی میدی یا برا اسهال مکرر تو مدفوعش مخط و خلط هم میب ...

هم برا اسهالش هم الرژیش . اره تو مدفوعش خلط هست ببین کلا نباید به این بچها چیزای رطوبی بدیم . پسرم اگر دوغ یا ماستم بخور یکسره میشه بدنش ورم میکنه . ترش میکنه . اسهال بلغمی میگیره اگر این داروهارو ندم سوءجذب پیدا میکنه