2777
2789
عنوان

بچه ها ،کیا شوهرشون بچه ی اخره?

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 68 پست
شوهر من بچه اخره ولی اصلا وابسته نیس از دبیرستان خوابگاه زندگی کرده فک کنم واسه همینه     ...

من اصلااااا نمیتونم باهاشون زندگی کنم.اونم با رفتار شوهرمممممم

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم بچه آخره ‌.‌‌.. ما با هم تو ساختمونیم ... خدا اون روز نیاره که مادرشوهرم تنها بشه گفتی غصم گرفت 😭 چون جاریم سالی یه بارم اینا رو راه نمیده ... من فامیلم زن عموم میشه مادرشوهرم قطعا با ما میمونه😢

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

من شوهرم تک پسره و یه خواهر داره 1سال از خودش کوچیک تره 

اما اصلااااا بچه ننه نیست 

تو صحبتای زمان خواستگاری هم بهش گفتم که اگرررر روزی بخوایم با خانواده زندگی کنیم اصلاااا من قبول نمیکنم نه با خانواده من نه با خانواده تو 

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4  
چن سالشه مادرش?کلا شوهرت وابسته نیس??

وابسته نمیتونه باش .راهمون دوره اونهاتبریزین من مشهدشوهرم اومده اینجا.مادرش68سالشه.ولی کلااینوبگم بااینکه دورم کلی ضربات زهراگین شون رومیخورمااا

عاقا اين بچه آخريا مدلشونه

شوهر منم هي موس موس ميكرد آخرش يه بار گفت اگه مامانم تنها بشه رلضي ميشي بياد پيشه ما

منم گفتم عاااااره با كمال ميل

ديگه فسش خوابيد

خيالش راحت شد ديگه درموردش حرف نزد😂😂😂

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤️

من همه شرایط خودتو دارم با این تفاوت ک3 سال باهاشون زندگی کردم الان میخوام مستقل شم.شوهر منم اوایل همین انتظارو داشت اما من سه سال اونقد تو گوشش خوندم ک من پیش ایناراحت نیستم ک خودش دیگه میدونه نباید انتظاری از من داشته باشه.من خییییلی رک بهش گفتم من فقط عروس این خانواده ام و تمام.شما هم رک بگو.همیشه از خدا خواستم مادرشوهرم زودتر بمیره چون پدرشوهرمو دوست دارم اما واقعا نمیتونم این زنیکه رو تحمل کنم.حتی شده هفته ای یکبار

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹
خودمو و شوهرم بچه آخریم بله بسیار وابستس.توقعشونم زیاده...

اگر مجبور بشی ،قبول میکنی?

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
من شوهرم ،مطمعنا میگه باید با ما باشن.شوهر شما اینجوری نیس?

شاید بگه ولی من قبول نمیکنم چون محاله بتونم اول کار آدم بده بشیم بهتر از اینه که آخرش بد باشیم .

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من همه شرایط خودتو دارم با این تفاوت ک3 سال باهاشون زندگی کردم الان میخوام مستقل شم.شوهر منم اوایل ه ...

وای خدا منو ببخشه.منم همین دعا رو میکنم.

شوهرم میدونه،ولی ب رو خودشم نمياره،انتظار داره مثل دخترشون باشم

عاقا اين بچه آخريا مدلشونه شوهر منم هي موس موس ميكرد آخرش يه بار گفت اگه مامانم تنها بشه رلضي ميشي ...

واقعا راضی ميشييييي?

وابسته نمیتونه باش .راهمون دوره اونهاتبریزین من مشهدشوهرم اومده اینجا.مادرش68سالشه.ولی کلااینوبگم با ...

شوخی میکنی?از اون بر دنیا.چيکارت دارننننن

وای خدا منو ببخشه.منم همین دعا رو میکنم. شوهرم میدونه،ولی ب رو خودشم نمياره،انتظار داره مثل دخترشون ...

البته اینم بگم ی خواهرشوهر دارم وضع مالی شون خوب نیس و هنیشه خونه ننه ش تلپه.شاید اون خاطر سرایطی ک داره بیاد بمونه پیششون

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹