2777
2789
عنوان

بچه ها ،کیا شوهرشون بچه ی اخره?

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 68 پست

همسایه ما تک پسر داره اونم بچه آخر 

چه عروسی چ جهازی 😒 

خونه هم جایی دیگه گرفتن 

ولی پسره هر روز باید با عروس سر میزد 

اگه در روز عروس نمیومد ولی خودش حداقل دو ساعت 

اینجا بود در روز 

کلن ۶ ماهه ازدواج کردن 

ولی از عید تا الان عروسه رفته قهر 

خاهر بزرگ پسره هم پا کرده تو کفش داداش هر چی میگه گوش میده پسره 

خلاصه اینکه عاقبت زندگی اونجور طلاقه 

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔
من خودم و شوهرم بچه آخری هستیم پدرشوهرم فوت کرده مادرشوهرم تنها زندگی میکنه گاهی شب ها میاد خونه ما ...

اصلا این پيشنهادو هم نداده شوهرتون ک بیان با شما زندگی کنن?شایدم مادرشون باشعوررررره

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم تک فرزنده و سال ها با مادربزرگش زندگی کرده واسه همین اصلا لوس نیست خداروشکر وابستگی نداره هر دو سه ماه یه بار میریم شهرستان پیش پدر مادرش

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
من شوهرم پسروسطیه ولی مامانش به شدت بهش وابستس هرسری که میبینتش جلو هرکیم که باشه باید بره بوسش کنه ...

وااااي دقیقا ،اون شب حساب کردم دیدم تو سه ساعت ،5دفه بوسش کرد.خب بابا چ خبررررره

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸
همسایه ما تک پسر داره اونم بچه آخر  چه عروسی چ جهازی 😒  خونه هم جایی دیگه گرفتن  ...

منم ب شوهرم گفتم ک من نميتونمممم.جدا میشم.بعد حالا با خودم میگم چن سال بعد ک بچه دار شدم،نمیتونم ک ب شوهرم بگم جداميشمممم

وای چه دعای بدی .... چجور دلتون میاد این همه بچه رو داغدار ببینید.... ؟  

عزیزم نگفتم راضی ب مرگشم هرچند خیلی دلمو شکونده.گفتم اگه قراره یکی بمونه پدر شوهرم قابل تحمله

آدم خوبی نیستم اما خدا هرچی خواستم بهم داده.مرسی خدا🌹

الانم تنهان چون خیلی ساله جدا شدن تنها هم زندگی میکنن ولی قطعا اگر زمانی نیاز به کمک داشته باشن بخاطر کهولت سن نزدیکشون زندگی میکنم و پرستار میگیریم چون به هر حال پدر مادر جفتمون حق به گردنمون دارن ولی زندگی زیر یه سقف نه

شوهر منم بچه آخره ‌.‌‌.. ما با هم تو ساختمونیم ... خدا اون روز نیاره که مادرشوهرم تنها بشه گفتی غصم ...

دقیقا منم فاميلم.و شوهرم میگه مامانم با تو راحتره.نمی دونه ک من ناراحتممممم

چه جور زندگی ای ؟  مگه عروس چطور بود ؟

ولله عروسه هم با پسره میرفت میومد 

ولی فکنم خانواده پسر انتظارشون زیاد شد 

دختره هم حتمن خسته شده در هفته ۵ بار بره خونه مادر شوهر کاراشونم بکنه 😒 

آخه دختراش ک شوهر کردن محل سگم ب زنه نمیدن 

۵ ماه ی بارم نمیان 

حتمن دختره بش برخورده که همه هفته شوهرش اینجاس 

الان دو س ماهه دیگه دختره نیستش 

الانم تنهان چون خیلی ساله جدا شدن تنها هم زندگی میکنن ولی قطعا اگر زمانی نیاز به کمک داشته باشن بخاط ...

آره اینجوری ک خوبه.ولی من شوهرم و می شناسم.اه

منم ب شوهرم گفتم ک من نميتونمممم.جدا میشم.بعد حالا با خودم میگم چن سال بعد ک بچه دار شدم،نمیتونم ک ب ...

اگه بچه نداری 

و وابسته ب خانوادس ول کن برو دنبال زندگیت 

تا وی اسیرش باشی

من شوهرمـ بچه اخره.ولی اصلا به باباش وابسته نیس

مامانش فوت شده.بااباش یه زن دیگه گرفته.بااینکه توی ساختمونیم.ولی شده دوهفته ای همو ندیدن😕😕

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤
اگه بچه نداری  و وابسته ب خانوادس ول کن برو دنبال زندگیت  تا وی اسیرش باشی

وای خیلی وابستس.لوسه

بهشم میگم من از مرد بچه ننه بدم میاد،میگه من بچه ننه نیستم.احترام می زارم.