2777
2789
عنوان

بچه ها ،کیا شوهرشون بچه ی اخره?

643 بازدید | 68 پست

شوهرم بچه آخره،بسیار وابسته ب مامان و باباش.چن وقت پیش بهم گفت تو اصلا با خانواده من راحت نیستی.گفتم باید چیکار کنمممم،گفت میدونم اگر ی وقت ی اتفاقی بيوفتع ،ک مجبور بشیم با اونا زندگی کنیم تو راضي نمی شی.

حالا همش تو این فکرم،ینی من باید بعدا بااينا زندگی کنم?بخدا همین الان میان خونمون،مادر شوهرم اينقد خودشو لوس میکنه برا شوهرم ک خدا میدونه.شما اگر ی وقت مادر شوهر یا پدرشوهرتون تنها شدن،چی میشه?باکی زندگی میکنن?

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

وای فک کردم نوشتی کیا شوهرشون بچه ی خره 😂😂😂😂😑😂😑😂😂 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بچه دومه و اخری. 

ولی وابسته نیست. مادرش  گفت اینطوری بارش اوردم که مثلا پسر خاله هاش وابسته نشه. 

اگر خدایی نکرده براشون اتفاقی بیوفته تنها خودشون هستن تو خونه ولی شاید شب ها نوبتی بریم 

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
بادخترش  من نمیتونم

من شوهرم ،مطمعنا میگه باید با ما باشن.شوهر شما اینجوری نیس?

عضو تاپیک بامداد خمار.تاریخ شروع ۷بهمن۹۹  زیرگروهابییییی💎وزن شروع۷۰👈وزن هدف۵۹....قد۱۶۳.رژیم شیردهی👨‍👩‍👦🌸🍼همت من به بلندای درخت ارزوست...من میتونم خوش هیکل باشم📸

شوهر من بچه اخره ولی اصلا وابسته نیس از دبیرستان خوابگاه زندگی کرده فک کنم واسه همینه  

پدرشوهر و مادرشوهر من خیلی ب ما لطف داشتن بدم نمیاد ی جوری براشون جبران کنم

تیکر ب وقت لاغری😅😆 میخوام 12کیلو کم کنم😑 

ما تو فامیلا خیلی از این موردا داریم

نوبتی نگهشون میدارن

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
منم شوهرم بچه اخره ولی نه اینطورنشده.مادرشوهرم تنهازندگی میکنه

چن سالشه مادرش?کلا شوهرت وابسته نیس??

من خودم و شوهرم بچه آخری هستیم

پدرشوهرم فوت کرده مادرشوهرم تنها زندگی میکنه گاهی شب ها میاد خونه ما ما هم همیشه سرش می زنیم ولی کلا تنها زندگی میکنه

عشق آن باشد که حیرانت کند بی نیاز از دین و ایمانت کند... مولانا

من به هیچ وجه نمیتونم باکسی زندگب کنم هواشونو دارم اما زندگی واقعا نمیتونم البته الانم یه شهر دیگه ایم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸