2777
2789
عنوان

افت قیمت شدید 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 113 پست
الان چند وقته؟منم میخام هر دوسه ماهی یه تیکه بگیرم واسه دخترم

الان ۴ساله ازدواج کردم ازاول عقدم تاالان...حتی مامانمم همیشه همینطوربودند..من پاتختی هاما شوهرم گف بذار توبانک وباهزارمکافات راضیش کردم طلابخریم 

البته سکه..چون سکه ضررش کمتره

دوسال بعدباهمون سکه هاویکم وام یه طبقه خونه ساختیم ودادیم اجاره دوباره خریدیم وکسی نیازدشت دادیم بهش وگفتیم بعدسکه پس بده..خلاصه عجیب برکت دارشدوهی حل مشکل شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخاطر خودروها هیبریدی بدون گمرک هست که تازگی تصویب شده فقط ماشین های قابل رقابت با این ماشین ها قیمت ...

حالا معیشت به کنار ولی همینکه مردم پول جمع کنن و بتونن ماشین خوب سوار شن خودش خوبه تا اینکه 90 تومن بدن پژو یا 50 پراید ..اون دیگه فاجعه هست 

تو فقط بیا بگو کنسرو ماهی چی شد

رب چی شد؟

پیاز

برنج؟

گوشت؟

ماشین ۴۰۰ ملیونی ماهی چند بار مردم میخرن؟؟؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

اره به خدا خودتون چک کنید ...الان تو خبرهاهم هست ماشین داخلی تا 15 تومن و خارجی و مونتاژی 70 تا 130

ماشین داخلی مثلا پارس که ۳۸ یا ۴۲تومن بود شده ۱۰۰ یا ۱۲۰ بعد ده پانزده تومن ارزانترش دردی از کسی دوا نمیکنه😏

مثلا انقد محڪمــ بغلم ڪنے که ترڪ خوردگےِ های قلبم بچسبه به همـ :)🖤