امروز قیمت خودرو هایما از 400 میلیون رسیده به 298 ...امیدوارم افت قیمت ادامه دار باشه تو همه چیز ...به خصوص اون دلال های گرامی به زمین گرم بخورن...حالا به نطر شما خرید طلا تو این وضعیت مناسبه یا نه ؟؟
ای وای.تو دیگه کی هستی.الان برادربه برادرش کمک نمیکنه
ما دوتا ماشین داشتیم خودم پیشنهاد دادم به شوهرم .شوهر خواهرش چک داشت داشتن میبردنش زندان 3 تا بچه داشت دلم سوخت الان اصلا به روی خودش نمیاره میگه ندارم
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
اهان.......خب پس کاریش نمیشه کرد.فعلابه خاطرخداببخش ببسن خداچه جوری به جاش بهت میده.
اخه حرصم میگیره الان ی ال 90 خریده خودش طلا میخره زنش ولی پول منو نمیده هر چند بده هم دیگه به درد من نمیخوره ماشین نمیشه که
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
ای وای.عجب ادمیه ها.....بهش محل ندین دیگه پس..اگرم گفت چرا.دقیقااااابگو واسه چی ناراحتی..... دیگه خ ...
ممنونم ازت عزیزم ببخشید دیگه دلم پر درد بود گفتم اینجا ممنون گوش دادی😘
نه باباعزیزم این چه حرفیه.ولی ازمن به تونصیحت عصبانیت یعنی تنبه خودمون به خاطراشتباه دیگران.. ...
چه حمله قشنگی .باید بنویسم بزارم جلو چشمم.😙