2777
2789
عنوان

افت قیمت شدید 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 113 پست

ایشالا ارزون شه خیلی بده...ما ک تیر 97ماشین ثبت نام کردیم.قرار بود دی ماه97بدن هنوز نه قیمت داره نه قراره کی بدن تازه گفتن قراره از تیر تا مهر بدن...دیگ ناامید شدیم...اونموقع با پول پیشش یچیزی خرید الان هیچی...ایشالا ک مثل قبل شه بازم باید بیاد پاییننن..همه چی ارزون شه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو فقط بیا بگو کنسرو ماهی چی شد رب چی شد؟ پیاز برنج؟ گوشت؟ ماشین ۴۰۰ ملیونی ماهی چند بار مردم م ...

عزیزم من که دفاعی ندارم و خوب شاید یکی هم بخواد ماشین بخره گفتم بگم ..حرفتون درسته ...ولی تن ماهی وارداتی هست متاسفانه با این همه منابع...شاید بخندید ولی میدونستید حتی آب پنیر هم وارداتی هست ؟پیاز و این محصولاتم که صادر میکنن میکشه بالا صادر نمیکنن 2 تومن ازش کم میشه ..کلن پیچیده هست

میاد پایین ولی دلال های کثافت و همون ادمهای زالویی که 10 تا میخرن که روش سود کنن تو بازار اجازه کاهش ...

آره متأسفانه وقتی اقتصاد یه مملکت مشکل داشته باشه دلال پرور میشه! 

بجای رونق تولید دلال بازی رونق پیدا میکنه! 

طرف با خودش میگه یه ماه برم و بیام و کار کنم واسه دو تومن میرم تو ابن اوضاع اقتصادی یه خرید فروش میکنم دو من میزن به جیب! 

ماشین داخلی مثلا پارس که ۳۸ یا ۴۲تومن بود شده ۱۰۰ یا ۱۲۰ بعد ده پانزده تومن ارزانترش دردی از کسی دوا ...

ماشین های داخلی که معلومه ولی خارجی ها قیمتاش به خاطر قانون جدید میاد پایین اونوقت کسی که بتونه با 200 تومن ماشین خارجی بخره مگه دیوانه هست ماشین ایرانی بخره ...

ایشالا ارزون شه خیلی بده...ما ک تیر 97ماشین ثبت نام کردیم.قرار بود دی ماه97بدن هنوز نه قیمت داره نه ...

انشالله ...همکارم برلیانس نوشته بود گفتن دیگه تحویل ندادن و بیان به جاش یه ماشین دیگه ببرن 😐

فعلا و ماشین و مسکن دارن یه کارهایی میکنن. خدا کنه هم موفق بشن

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
جز دلالا خودمونم مقصريم خدايي تا يه چي گرون ميشه فوري صف ميكشيم 😔

مردم عجیبی داریم ...به خداا ...گفتن بنزین داره گرون میشه یک صف چند کیلومتری بود تا تو بزرگراه ...عقل ناقص دارن اخه 50 تا هم باکتو پر کنی ..ماه بعد میخوای چکار کنی 

در بازار امروز پنج شنبه نهم خرداد قیمت سکه و قیمت طلا نسبت به روز گذشته افزابش یافت و هر سکه تمام به ...

سکه که افزایش داشته بقیه چیزا هم افزایش داشته با حداقل ثابت مونده

90میلیون

منو بگو اسکلما.فروختم ماشینمو 18 تومن  قرض یک نمک به حرومی دادم که هنوزم پس نداده

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا