2777
2789
عنوان

افت قیمت شدید 😨

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 113 پست
خوب این ماشین قبل گرونی 100تومم بود  هروقت 100تومن شد ینی قیمتا اومده پایین ..

دقیقا تازه میشه قیمت قبل ..کاهش هم نداشته ..ولی حباب بی صاحبش حداقل کوچیکتر بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزرا 900 شده ..ماشین چینیا بالای 500 😐

هر کی به ما میگه ماشینتون فلان قیمت شده میگم این پول ارزشی نداره

۵۰ میلیون معادل ۱۵ میلیون دوسال پیشه

یعنی اگه الان ماشین ۵۰۰ میلیونی سوار شی انگار ۱۵۰ میلیونیه

ذوق نداره

آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...

بابا این کاشین های پیزوری الکی قیمتهاشون بالا رفته بود! 

باید هم بیاد پایین 

خدا کنه واردات خودروهای هیبریدی آزاد بشه، تا قیمت این آشغال ها اینقد الکی بالا نباشه! 

خدا کنه یکی بالاخره حریف این مافیای خودرو مملکت بشه! 

نه نمیشه ..دلار قیمت اصلیش تو شرایط الان 8 و خورده ای باید باشه که نیست

میدونم نمیشه😕😕😕😕😕

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......
انتخابات مجلس که میگن تو اسفند ماه؟! 

خوب اگه بخوان قیمتها رو بیارن پایین از الان باید شروع کنن، پیش بینی شده دلار زیر ۸ ت میاد خود رئیس جمهور هماشاره کرد ،اگه قیمتها بالا باشه جناح مقابل رای بیشتری میاره

اصل اينه تو بازارم همينه يا نه من چند روز پيش رفتم خريد وقتي گفتم ماشين ارزون شده يارو گف نه تو بازا ...

میاد پایین ولی دلال های کثافت و همون ادمهای زالویی که 10 تا میخرن که روش سود کنن تو بازار اجازه کاهش نمیدن و همشون شده نفروشن نگه میدارن و همین میشه که کلن نمیاد پایین ...همه دلال شدن ..از دلال ماکارونی گرفته تا ماشین ..دخترخاله من این ماه 10 بار رفته خونه قولنانه کرده دوباره زدن زیرش ...