2789
عنوان

دعوام شد

503 بازدید | 53 پست

با شوهرم دعوام شده میخاد ماشین بخره قرار هست النگوهامو بفروشم دو تومن کنه چن بار از سرکار زنگ زده میگه از کجا بگیرم دو تومن گفتم من چه میدونم احساس کردم منظورش هست از بابام بگیرم بابام هم الان نداره گفتم برو از هر کی میخای بگیر سر اون دعوام شد اومد خونه تو اتاق خوابیده فک میکنین باهام آشتی میکنه کمک کنین

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قهر بودن شونو  ب روی خودتون نیارید و عادی رفتار کنید 

اسمی هم از پدرتون و قرض و ... نیارید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

یه چیز بیربط بگم ببخشید استارتر یه خیابون هست شهر ما به اسم سرابی یه خیابون شیک و باکلاس😁 نگران شوهرت هم نباش کاش چای دعوا رک بهش میگفتی با آرامش

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

قهر بودن شونو  ب روی خودتون نیارید و عادی رفتار کنید  اسمی هم از پدرتون و قرض و ... نیاری ...

نه قهر کرده عصبانیه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
نه قهر کرده عصبانیه 

وقتی عصبانی ن  مراعات شونو بکنید ک آروم شن 

بعدا  بشینید صحبت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
یه چیز بیربط بگم ببخشید استارتر یه خیابون هست شهر ما به اسم سرابی یه خیابون شیک و باکلاس😁 نگران شوه ...

چن بار رک گفتم بابام نداره والله فقط سه تا النگو دارم اونا رو میفروشن هنوز برم قرض کنم

یه چیز بیربط بگم ببخشید استارتر یه خیابون هست شهر ما به اسم سرابی یه خیابون شیک و باکلاس😁 نگران شوه ...

من یاد آقای سرابی میفتم توی فیلم  او یک فرشته بود 😰😰😰

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
مگه ایرادش چیه ازبابات بگیره؟؟

پدر من بجای جهاز نصف آپارتمان پولشو داده یکم هم جهیزیه داده بگم به ماشین هم کمک کن نمیشه یا نه بده از پدرش بگیره دویست میلیون تو بانک پول داره

من یاد آقای سرابی میفتم توی فیلم  او یک فرشته بود 😰😰😰

من لااقل یه چیز خوب یادم اومد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ