2777
2789
عنوان

دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
همین رو بگو بخدا خجالت میکشم از بابام بگیرم چون میدونم دستش خالیه 

نمیدونم چرا شوهرتون قهر میکنه بهم میریزید،از این وابستگی کم کنید اعتماد بنفس داشته باشید،قهره ک قهره،لخدا شماها مردا رو پررو میکنید.

برو سرت گرم کن شام بپز  بچه داری کن خونه داری کن،ولش کن اونو،خوبه مقصرم نیستی  

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ
شاید اعصابش از جای دیگه خورده

نه زنگ زد گفت میرم پول رو از یکی بگیرم عوضش سه تومن بدم بعدا بهش منم گفتم آره برو بگیر من میگم ما به اندازه پولمان ماشین بخریم برادر شوهرم میره عمدی ماشین گرون پیدا میکنه میگه این خوبه نه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اااااااخ کاش کارته پس داده بودی 

ما مثلا نامزدیم. ننه ش یه تشکر نکرد. با اینکه خود نفهمش بهم گفت دیدم مامان کمرش درد میکنه گفتم تو واسم واسه روز مرد کارت ماساژ گرفتی میگیرم ازش میدم بهت. ننه ی خرش یه تشکر نکرد ازم. من روز مرد گرفته بودم نه روز ننه ش که. ادعاشم میشه مامانم پزشکه دیسیپلین داره. ری.دم به دیسیپلین ننه ت که تشکر بلد نیست

نمیدونم چرا شوهرتون قهر میکنه بهم میریزید،از این وابستگی کم کنید اعتماد بنفس داشته باشید،قهره ک قهره ...

دست خودم نیست خیلی دلم میخاد اینطور نشم نمیتونم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ما مثلا نامزدیم. ننه ش یه تشکر نکرد. با اینکه خود نفهمش بهم گفت دیدم مامان کمرش درد میکنه گفتم تو وا ...

مادرش چه کیف کرده 

ما مثلا نامزدیم. ننه ش یه تشکر نکرد. با اینکه خود نفهمش بهم گفت دیدم مامان کمرش درد میکنه گفتم تو وا ...

عزیزم آروم باش.کجایی مادرشوهرت؟

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
عزیزم بخدا من بدون هیچ حرفی دارم طلا هام رو میفروشم 

اشتباه کردی،واس ابن شوهر ببخشبد میدونم دوسش داری ولی پررو

من پارسال طلاهامو دادم ۳۸ گرم بود،۵۰ بار تا حالا بهش گفتم قرار بود بخری دوباره 

درصورتی ک من گدمی ۱۵۰ هم نفروختم،الان طلا چنده خب گرون شد ک نتونست بخره،با این حال مدام یادش میارم فداکاری کردم دادم،کدوم زن طلاشو میفروشه؟ درصورتی ک خیلی ها میفروشن معتقدم ب مرد نباید رو بدی

مادرش چه کیف کرده 

اخه میدونی فاز اینم معلومنیست. اول که گرفتم گفت چرا گرفتی من باید واسه تو کادو بگیرم من باید فلان کنم تو الان منو خوب نمیشناسی کم کم میشناسی و فلان. بعدم گفت نمیرم خوشم نمیاد از ماساژ. مرتیکه ی عقب مونده. بعد یه هفته بعد ازم گرفت داد ننه ش. کاش میگفتم دادم مامانم رفت. بخدا بهههترین و لاکچری ترین جارو رفتم رزرو کردم بره این عقب مونده ماساژ بگیره. 

اشتباه کردی،واس ابن شوهر ببخشبد میدونم دوسش داری ولی پررو من پارسال طلاهامو دادم ۳۸ گرم بود،۵۰ بار ...

من بی چون و چرا گفتم باشه میفروشم اینم گفت میخرم ولی میدونم نمیتونه بخره

افررررین تو درستی. بخدا. ببخشیدآ ولی فقط باید سک محل کرد

اخی عزیزم خودتو بخاطر ابن چیزا ناراحت نکن،حیفه پوستت نیست؟ول کنیدشون.

من خودم دعوامون بشه،چون عاشق کیک و شیرینی پزی ام،میرم سراغش،هم حالم خوب میشه،هم زمان زود مبگذره،هم حرص الکی نمیخورم چون سرم گرمه،

شوهرمم آدمی نیست ک پا پیش نزاره،

باور کن من اگر جایی مقصر باشمم  و نمیدم چنان برخورد میکنم باورش میشه اون مقصره،والا

عزیزم آروم باش.کجایی مادرشوهرت؟

اصالتا رفسنجان ولی خب تهران هستن. علط کرده مادر شوهرم باشه. من گوه خورده خام حرفای پسره بیشعورش شدم. نمیخوامش ازشم خدافظی کردم جوابمو نداد امید داره تولدش تبریک بگم و قهر رو به پایان برسونم. عمرررررا. اون هیچ کاری واسه من نکرد

چرا شما شوهراتون انقدر پرو و سطح توقعشون بالاست؟انگار رو دست بابات مونده بودی که خونه بده قرضم بده ج ...

خیر سرم عاشق شدم خودم انتخاب کردم دوست بودیم

دست خودم نیست خیلی دلم میخاد اینطور نشم نمیتونم

از همین اول عروسیت به شوهرت رو نده ..سفت و سخت باش مردا هرچی بیشتر جلوشون با ابهت باشی بهتره ... مردا عاشق زنه تو سربخورن .

قهر کرد واسه همچین چیزی؟به تو چه ربطی داشت؟تو چه گناهی کردی؟ نری از بابات بگیری بزار رو پای خودش وایسه ...زندگی خرج داره ..امروز که پول دادی طمعکار میشه هربار واسه یه چیز میاد پول میخواد .اگه از بابات نگیریم باهات قهر میکنه...بزار بدونه قهر واسه این چیزا بچه بازیه

اخی عزیزم خودتو بخاطر ابن چیزا ناراحت نکن،حیفه پوستت نیست؟ول کنیدشون. من خودم دعوامون بشه،چون عاشق ...

خوب میکنی. بخدا برای این مردا فقط باید فیلم بازی کرد و هزارتا فرقه اومد. اصلا رک و راست نبودن و محل ندادن بهترین روشه شوهر داریِ