2777
2789
عنوان

دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب بگو ماشینو ب نامت بزنه 😒

واااا مگه داره گروکشی میکنه

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

خب اگه میتونی براش پول جور کن.من شوهرم زنگ زد تصادف کردم کولر ماشین و جلوی ماشین خراب شده.هیچی پول نداشت.منم بیصدا زنگ زدم به شوهر خواهرم ی تومن قرض کردم زدم تو کارتش.موقعی که اومد خونه گفت تو فرشته نجات منی.تا آخر عمر شرمنده مهربونیاتم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
وا ب باباتون چه ک بده اصلا  ببخشبد شوهرت پرروعه داره بخره،نداره اول جمع کنه بعد بخره،

همین رو بگو بخدا خجالت میکشم از بابام بگیرم چون میدونم دستش خالیه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خب اگه میتونی براش پول جور کن.من شوهرم زنگ زد تصادف کردم کولر ماشین و جلوی ماشین خراب شده.هیچی پول ن ...

عزیزم بخدا من بدون هیچ حرفی دارم طلا هام رو میفروشم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چرا شما شوهراتون انقدر پرو و سطح توقعشون بالاست؟انگار رو دست بابات مونده بودی که خونه بده قرضم بده جهازم بده ....یکم شخصیت داشته باش النگوتو که دادی یه جور برخورد میکردی که دیگه تا اخره عمر منتت ذاشنه باشه نه اینکه طلبکارم باشه

خب اگه میتونی براش پول جور کن.من شوهرم زنگ زد تصادف کردم کولر ماشین و جلوی ماشین خراب شده.هیچی پول ن ...

شوهر شما شعور داره. من که رو دادم و محبت کردم واسه روز مرد رفتم واسش کارت ماساژ گرفتم ۲۴۰هزار تومن گفت من نمیرم برو پس بده اول بپرس بعد برو بگیر منم گفتم اوکی و ندادم بعد یه هفته اومده میگه کارت ماساژرو داری ماانم دیسک داره بده ببرم بدم مامانم بره منم خجالت کشیدم با اینکه دلم راضی نبود دادم بعد تازه آقا میگه روز مرد یه جورابم نگرفتی واسم. جل الخالق. خودش واسه تولد فقط یه تبریک خشک و خالی گفت منم امروز تولدشه همون تبریکم نمیگم. ببین به بعضی مردها اصصصلا نباید رو داد. هوا برشون میداره

به مرد جماعت روندین من رو دادم الان پررو شده.هم طلا فروختم هم بابام کلی پول داده بهش باز من آدم بده ...

بخدا ما زنها بدبختیم

عزیزم بخدا من بدون هیچ حرفی دارم طلا هام رو میفروشم 

شاید اعصابش از جای دیگه خورده

شوهر شما شعور داره. من که رو دادم و محبت کردم واسه روز مرد رفتم واسش کارت ماساژ گرفتم ۲۴۰هزار تومن گ ...

دقیقا کاش نمیدادی کارت رو 

شوهر شما شعور داره. من که رو دادم و محبت کردم واسه روز مرد رفتم واسش کارت ماساژ گرفتم ۲۴۰هزار تومن گ ...

حرف شماهم درسته.