2777
2789
عنوان

دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
اخی عزیزم خودتو بخاطر ابن چیزا ناراحت نکن،حیفه پوستت نیست؟ول کنیدشون. من خودم دعوامون بشه،چون عاشق ...

الان من چیکار کنم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
من بی چون و چرا گفتم باشه میفروشم اینم گفت میخرم ولی میدونم نمیتونه بخره

وا،چی بگم،من ک میدونم اگر گرون نشده بود تا حالا گرفته بود،هی میگم کاش نمیدادم .

خدا برسونه اون دو تومنو،ولی راحت بهش بگو مگه وظیفه بابامه ک بده،داشته باشه ام نخواد تو حق نداری ب دل بگیری،ماشین میخره زیر پای خودش و زن و بچه ش،اون بنده خدا چکار کنه..

بخدا دارایی پدر شوهرم راحت ۴ میلیارد میشه  ولی شوهرم گفت ۲۰ تومن بده قرض بزارم رو پیش خونه م ،گفت مگه نوکرتم؟ اینم گفت درک.

والا طلب داره از پدر زنش

قراره دختر خوبی بشم،پس لطفا نرید رو مخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از همین اول عروسیت به شوهرت رو نده ..سفت و سخت باش مردا هرچی بیشتر جلوشون با ابهت باشی بهتره ... مرد ...

مرسی گلم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
 وا،چی بگم،من ک میدونم اگر گرون نشده بود تا حالا گرفته بود،هی میگم کاش نمیدادم . خدا برسونه او ...

پدرشوهر منم اصلا نمیده 

الان من چیکار کنم

گفتم بهت دیگه

برو سرتو با کار خونه و اشپزی و بچه و اینا گرم کن،هیچ نرو جلو  

اشتباهت اونه ک گفتی بخدا بابام نداره،باید بگی داشته باشه ام وظیفه اون نیست خودت بفکر باش،

شنیدی گربه رو دم حجله بکش،تو نکشتی  ولی ماهی هر وقت از آب بگیری تازه ست.

دعوا نکنیا سیاست داشته باش،بگو عزیزم از خدامه تو ماشین زیر پات باشه،دیدی ک طلامو دادم،ولی خودت بفکر اون دوتومن باش،وظیفه هیچ کس نیست ب تو کمک کنه،نهایت یکم صبر میکنیم ک دو تومن جمع کنی،شنیدم ماشین میاد پایین،شاید یکم صبر کنی،اون دو تومن لازمت نشه.

زبون نرم و محکم با لحن متین و دلسوزانه 

پدرشوهر منم اصلا نمیده 

والا اون باباش نمیده نباید از بابای شمام توقع کنه،حالا برعکس من اگر رو بزنم ب کسی ب شوهرم برمیخوره،اونم باباش بود رو زد گفت نه،گفت ب درک

فققققققط محل نده و مثل اون خانوم تو جلوتر قهر کن و طوری محکم واستا و رفتار کن که فکر کنه مقصر خودشه

فکر کنه ک مقصر خودشه؟ عزیزم شدیدا مقصر خودشه

فکر کنه ک مقصر خودشه؟ عزیزم شدیدا مقصر خودشه

میدونم. ولی خود شوهرش این فکر رو نمیکنه که الان با خودش میگه چیمیشه حالا دو تومن از باباش بگیره میخوام پس بدم دیگه. پس نمیدونه و قبول نخواهد کرد که مقصر خودشه پس باید این طوری رفتار کنه که کاااامل اینو بفهمه تو مغز استخونش که مقصر خودشه که زنش اینجوری ناراحت شده