2821
2789
عنوان

زیرشکم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 52 پست
ورزش kegel سرچ کن فیلمش هم هست. روزی چندبار انجام بده برای همین نواحی هست

مرسی خانومی.  خیر ببینی

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید معدته؟  چ ورزشی میکنی؟  منم خیلی کوچیک شده شکر خدا

نه قشنگ دور تا دور نافه ولی کوچولوهه نمیدونم چطور بگم. از زیر و چپ و راست و خوده معده اب شده. دور ناف  مونزدهب اندازه ی کف دست

اسم ورزشا رو بلد،نیستم چن تا کلیپ مخصوص شکم دارم

🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
زیره رو چجوری خوردی که لاغر شدی؟ منظورم دمنوش درست کردی یا تو غذا ریختی؟ناشتا میخوردی؟

بیشتر اوقات نیم ساعت قبل ناهار. دمنوش خوردم 

همه جام اب شده😒

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
زیره سبز خوبه یا سیاه؟

زیره سبز.  اگ اضافه وزن داری بخور ک بعد مثل من پشیمون نشی😞

نه قشنگ دور تا دور نافه ولی کوچولوهه نمیدونم چطور بگم. از زیر و چپ و راست و خوده معده اب شده. دور نا ...

اها دقیقا مال منم همونجا مونده لعنتی میگن بخاطر زایمانه و.... 

توخونه ورزش میکنی شماهم؟ 

چ جوری خوردی لاغر شدی ب منم بگوو

نیم ساعت قبل ناهار خوردم.  دمنوش

زیره خوردم ک اینقدرررر لاغر شدم.  همه میگن از قیافه در اومدی

شاید اونا دیگه با عمل خوب بشه دختر خالمم همینجوری بود همه جاش اب شد غیر بازوهاش مجبور شد عمل کنه تا درست بشه

۵کیلو اضافه دارم البته همه جام خوبه فقط شکم دارم  فقط نمیدونم چجوری زیره بخورم شما ورزش هم کر ...

ورزش گاهی.  بنظر من رژیم غذاییتو درست کن شکمت کوچیک شه.  اگه بقیه جاهات خوبه! 

چون چربی سوز همه جای بدن اثر میکنه