gisoo76 مدیر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 عنوان زیرشکم!! | مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 52 پست چطوری آبش کنم بخدا همه جامو لاغر کردم وحشتناک، اما یه کوچولو شکم و زیر شکمم مونده. راه حلی دارین؟؟؟ زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد. 1398/03/08 | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظرظ عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2721 زیره خوردم ک اینقدرررر لاغر شدم. همه میگن از قیافه در اومدی زیره سبز خوبه یا سیاه؟
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 ورزش kegel سرچ کن فیلمش هم هست. روزی چندبار انجام بده برای همین نواحی هست مرسی خانومی. خیر ببینی زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
آلبالوجان عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 6427 شاید معدته؟ چ ورزشی میکنی؟ منم خیلی کوچیک شده شکر خدا نه قشنگ دور تا دور نافه ولی کوچولوهه نمیدونم چطور بگم. از زیر و چپ و راست و خوده معده اب شده. دور ناف مونزدهب اندازه ی کف دست اسم ورزشا رو بلد،نیستم چن تا کلیپ مخصوص شکم دارم 🍃الهی قسمت همه ی منتظرا🍃
1993mari عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2300 زیره خوردم ک اینقدرررر لاغر شدم. همه میگن از قیافه در اومدی چ جوری خوردی لاغر شدی ب منم بگوو یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 زیره رو چجوری خوردی که لاغر شدی؟ منظورم دمنوش درست کردی یا تو غذا ریختی؟ناشتا میخوردی؟ بیشتر اوقات نیم ساعت قبل ناهار. دمنوش خوردم همه جام اب شده😒 زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 زیره سبز خوبه یا سیاه؟ زیره سبز. اگ اضافه وزن داری بخور ک بعد مثل من پشیمون نشی😞 زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 نه قشنگ دور تا دور نافه ولی کوچولوهه نمیدونم چطور بگم. از زیر و چپ و راست و خوده معده اب شده. دور نا ... اها دقیقا مال منم همونجا مونده لعنتی میگن بخاطر زایمانه و.... توخونه ورزش میکنی شماهم؟ زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
منتظرظ عضویت: 1397/08/12 تعداد پست: 2721 زیره سبز. اگ اضافه وزن داری بخور ک بعد مثل من پشیمون نشی😞 ۵کیلو اضافه دارم البته همه جام خوبه فقط شکم دارم فقط نمیدونم چجوری زیره بخورمشما ورزش هم کردین؟
عشق_مامانیوبابایی عضویت: 1397/02/10 تعداد پست: 54 زیره سبز. اگ اضافه وزن داری بخور ک بعد مثل من پشیمون نشی😞 فقط با خوردن زیره لاغر شدی ورزش نکردی؟؟ رژیم نگرفتی؟؟ یا مثلا نون و برنجو کم یا قطع کنی؟؟
ماجده۲۰ساله عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 894 زیره سبز. اگ اضافه وزن داری بخور ک بعد مثل من پشیمون نشی😞 عزیزم تلخ نیست ؟؟؟چطوری دمش میکنی؟؟ فقط ظهر میخوری
abrpary1989 عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 7280 اسی جواب بده دیگه یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 چ جوری خوردی لاغر شدی ب منم بگوو نیم ساعت قبل ناهار خوردم. دمنوش زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.
1993mari عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2300 نیم ساعت قبل ناهار خوردم. دمنوش دمنوششو خریدی یا خودت دم میکردی ؟ زیره سیاه یا سبز یکی توی دلمه 😍فرق داره با همه ♥️
pipa عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 3338 زیره خوردم ک اینقدرررر لاغر شدم. همه میگن از قیافه در اومدی شاید اونا دیگه با عمل خوب بشه دختر خالمم همینجوری بود همه جاش اب شد غیر بازوهاش مجبور شد عمل کنه تا درست بشه
gisoo76 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 569 ۵کیلو اضافه دارم البته همه جام خوبه فقط شکم دارم فقط نمیدونم چجوری زیره بخورم شما ورزش هم کر ... ورزش گاهی. بنظر من رژیم غذاییتو درست کن شکمت کوچیک شه. اگه بقیه جاهات خوبه! چون چربی سوز همه جای بدن اثر میکنه زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید... یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.