2821
2789
عنوان

زیرشکم!!

2117 بازدید | 52 پست

چطوری آبش کنم بخدا همه جامو لاغر کردم وحشتناک‌، اما یه کوچولو شکم و زیر شکمم مونده.  راه حلی دارین؟؟؟ 

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   

تو روحت با این عنوانت  

ی ضرب المثل خارجی هس ک میگه:                                 😏    car  not  R  😏                                      یعنی: "کار که عار نیست"                                                          خارج نرفتید ک بدونید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کجا دقیقا؟

زیر ناف

زنــ دوســتــ داشــتنـہ نصفہ ونیـمہ نمیفـهمـد... یکــ زنـــ را یـا بـایـد پــرستـید...  یـا بــہ حــالـہ خـود رهــا کـــــرد.   
تو روحت با این عنوانت    

تو روحت با ذهن منحرفت  

من زیر شکم و پهلو هاش اب شده وسطططط شکمم مث ی توپ کوچولو مونده 😐 میگن ورزش شکمو سفت میکنه تا کوچیک ...

شاید معدته؟ 

چ ورزشی میکنی؟ 

منم خیلی کوچیک شده شکر خدا

زیره بخور اب میکنه

زیره خوردم ک اینقدرررر لاغر شدم.  همه میگن از قیافه در اومدی 

زیره خوردم ک اینقدرررر لاغر شدم.  همه میگن از قیافه در اومدی

زیره رو چجوری خوردی که لاغر شدی؟ منظورم دمنوش درست کردی یا تو غذا ریختی؟ناشتا میخوردی؟

تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه بی خیال حرف و نگاه مردم

تلاش کن تو میتونی دراز نشست زیاد برو دخترمو لایک میکنی خاله😘 https://www.instagram.com/p/Bx6 ...

اتفاقا میرم! 

ماشاالله چه نازه خداببخشه.  اینستا ندارم عزیزم نشد! 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز