2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

647 بازدید | 60 پست

وقتی جهیزیه عروس رو بردن خونه داماد... برای چیدن جهیزیه فقط خونواده عروس هستن دیگه؟... چیدن با خونواده عروس هست... خونواده داماد رو هم میگن برای چیدن جهیزیه بیان؟ 

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نه فقط خانواده عروس هستن 

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ما نه کسی جهازمونو برد نه اومد چید 

با مامانم خرید می کردیم با وانت می فرستادیم خونه 

م‌وقع چیدنم با خاله هم چیدیم وسلام

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

بستگی ب خودت داره اگه دوسداری خلوت باشه بگو کسی نیاد خودتون باشید فقط 

بعضیا پنجاه نفررو دعوت میکنن ک جهیزیه رو بچینن 😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من که تمام جهیزیم رو خودم بردم خورد خورد چیدم تا همه چی طبق سلیقه خودم باشه. تمام ظرفارو هم که از تو کارتن در میاوردم میشستم و بعد میزاشتم تو کابینت. ولی روزی که میخواستیم جهیزیه نشون بدیم برا یه سری خرد کاریا مثل در اوردن اب میوه گیری و چرخ گوشت و ... از تو کارتن مامانم و خواهرشوهرم رفتن خونمون و این کارارو کردن. کل کارا شاید 1 ساعتم طول نکشید. منو و شوهرمم رفته بودیم گردش 😆

برا ما هم همون عروس و مادر و خواهرش دیگ صمیمی باشه خاله و دختر خاله که میبرن و میچینن حالا بعدش مادرشوهر و دعوت میکنن...مگ اینک خود عروس بگه بیان.ک چون اصولا کار دارن و ریخت و پاش و خستگی نمیگن تا کار تموم شه