وقتی جهیزیه عروس رو بردن خونه داماد... برای چیدن جهیزیه فقط خونواده عروس هستن دیگه؟... چیدن با خونواده عروس هست... خونواده داماد رو هم میگن برای چیدن جهیزیه بیان؟
*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
من که تمام جهیزیم رو خودم بردم خورد خورد چیدم تا همه چی طبق سلیقه خودم باشه. تمام ظرفارو هم که از تو کارتن در میاوردم میشستم و بعد میزاشتم تو کابینت. ولی روزی که میخواستیم جهیزیه نشون بدیم برا یه سری خرد کاریا مثل در اوردن اب میوه گیری و چرخ گوشت و ... از تو کارتن مامانم و خواهرشوهرم رفتن خونمون و این کارارو کردن. کل کارا شاید 1 ساعتم طول نکشید. منو و شوهرمم رفته بودیم گردش 😆
برا ما هم همون عروس و مادر و خواهرش دیگ صمیمی باشه خاله و دختر خاله که میبرن و میچینن حالا بعدش مادرشوهر و دعوت میکنن...مگ اینک خود عروس بگه بیان.ک چون اصولا کار دارن و ریخت و پاش و خستگی نمیگن تا کار تموم شه