وقتی جهیزیه عروس رو بردن خونه داماد... برای چیدن جهیزیه فقط خونواده عروس هستن دیگه؟... چیدن با خونواده عروس هست... خونواده داماد رو هم میگن برای چیدن جهیزیه بیان؟
*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
من که تمام جهیزیم رو خودم بردم خورد خورد چیدم تا همه چی طبق سلیقه خودم باشه. تمام ظرفارو هم که از تو کارتن در میاوردم میشستم و بعد میزاشتم تو کابینت. ولی روزی که میخواستیم جهیزیه نشون بدیم برا یه سری خرد کاریا مثل در اوردن اب میوه گیری و چرخ گوشت و ... از تو کارتن مامانم و خواهرشوهرم رفتن خونمون و این کارارو کردن. کل کارا شاید 1 ساعتم طول نکشید. منو و شوهرمم رفته بودیم گردش 😆
برا ما هم همون عروس و مادر و خواهرش دیگ صمیمی باشه خاله و دختر خاله که میبرن و میچینن حالا بعدش مادرشوهر و دعوت میکنن...مگ اینک خود عروس بگه بیان.ک چون اصولا کار دارن و ریخت و پاش و خستگی نمیگن تا کار تموم شه