2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 60 پست
حالا من میترسم اونوخ نگیم و نامزدمو بپزن و شرو کنن به تیکه انداختن و تلافی کردن..

ن خانواده ی عروس میچینه . دنبال دردسری ؟ بیان میخوان هی با فامیلات لجبازی کنن این بگه بزار اون ور اون بگه بزار اینور 

در اصل خونواده عروس میچینن بعد خونواده داماد میان دیدن‌جهیزیه  در کل کاش رسمش بیفته چیه بابا ...

منم از رسم دیدن جهیزیه خوشم نمیاد.... خونواده ما هم از این رسم ها ندارن...

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر نکنم از این فرهنگها داشته باشن

میدونی من اصلا دوس ندارم موقع چیدن جهزیم بیان.

دلایل زیادی دارم که فقط یدونه اشو بگم آتیشی میشین همتون.

ولی میدونم همینکه جهازو چیدیم و مارفتیم شوهرم خانوادش میان همه چیو وارسی میکنن که ببینن چیا دارم چیا ندارم...تازه بعدم پرو پرو میگن به ما چرا نگفتین و ماکه ندیدیمو....😤

من و مامانم خودمون رفتيم بچينيم دو روز رفتيم كم اورديم شوهرم به خانواده اش گفت اومدن چند ساعته چيدن و مرتب كردن و تمييز كردن رفتن دستشون درد نكنه خيلي كمكمون بودن

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
در اصل خونواده عروس میچینن بعد خونواده داماد میان دیدن‌جهیزیه  در کل کاش رسمش بیفته چیه بابا ...

من کلا از اینک کلی آدم جمع میشن میرن میبینن خوشم نمیاد بعدشم کنفرانس میذارن فلانی چیو نداشته مارکش فلان بوده خونه رو پر نکرده...پرده متری فلان بوده..😑کلا مخالف این رسم هام.حالا دیگ خانواده شوهر فرق داره با جمع کردن کللللی آدم و...

حالا من میترسم اونوخ نگیم و نامزدمو بپزن و شرو کنن به تیکه انداختن و تلافی کردن..

اقتدار داشته باش پر کنن مهم نیست 

مهم اینه خووودت انجام بدی اونا وظیفه ای ندارن توو چیدن جهیزیه ی تو

😢😢

من دوست ندارم کلی ادم جمع بشه شلوغ بشه نفهمم چی به چیه بعد بچه هاشون برن تو دست و پا بریزن بشکنن تازه بعد همه نظر بدن و عیب بگیرن اینو فلان گرفتیو اون زشته و ....بیخیال خودتون با مادر پدری خاهری و با شوهرت بچینین بعد عروسی همه میان میبینن

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

من اصلا دوست ندارم جهیزیه ام رو خونواده شوهر بیان ببینه... وقتی برام جشن نمیگیرن... جهیزیه هم دوست ندارم ببینن و حرف دربیارن

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***