mzahra_baran مدیر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 1464 عنوان چی ببرم ناهار | مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 82 پست میخوایم بریم جنگل قرار شد هر کی برا خودش ناهار بیاره یکم بیشتر ک کنار هم بخوریم .. چی درست کنم ؟؟؟ 1398/03/01 | 00:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ویلی_وونکا عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 4820 داره میگه روزه میگیرم الان پریودم مسیحیه؟؟؟ خخخخ منظورم اینه که سریع یسری میان میپرن میگن رووووووووووزه نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد
mzahra_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 1464 خب هماهنگ میکردید همه یه نوع غذا میبردید مثلا هرکس اندازه خانواده خودش جوجه میبرد اونجا کباب میکردید اینم فکر خوبیه فقط موقع تصمیم گیری من نبودم الان بهم خبر دادن .. همه هم تنهان
شادی558 عضویت: 1388/10/14 تعداد پست: 6210 این ک خانوما همچین قضیه ای رو بفهمن باید خجالت بکشم ؟؟؟ آقا ک باهامون نیست .. وسط جنگل هم کسی نیست&n ... آهان خانومن که خوبه حال میکنین خوش بگذره "مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
ملانیی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 14279 آره خیلیا از دست حکومت و گرونی ناراحتن سر دین خالی میکنن همسایه ما دیروز میگفت خرما گرونه روزمو با ... مثل ائمه با نمک😊😊برای هرکاری بهونه زیاده عزیزم جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
mzahra_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 1464 آره خیلیا از دست حکومت و گرونی ناراحتن سر دین خالی میکنن همسایه ما دیروز میگفت خرما گرونه روزمو با ... اون ک دیگه دنبال بهونس
bita_s عضویت: 1397/03/02 تعداد پست: 533 چطوری درست میکنن؟ 😐😐بال باآبلیمووپیازوزعفرون قارچم که همونجوری دیگه ینی چی چجوری
mzahra_baran مدیر استارتر عضویت: 1397/12/14 تعداد پست: 1464 من مامانم میگه نماز نخونی نمی گذرم ازت حالا فک کن روزه نگیرم🤣🤣
شادی558 عضویت: 1388/10/14 تعداد پست: 6210 آره خیلیا از دست حکومت و گرونی ناراحتن سر دین خالی میکنن همسایه ما دیروز میگفت خرما گرونه روزمو با ... بگو عزیزم ایمان و اراده شو نداری نگیر دیگه چرا میندازی گردن خرما "مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
همیلااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3145 فقط بال وقارچ امروز برا اولین بار تو قصابی دیدم کنار گوشت و مرغ قارچ هم میفروشن. خیلی تعجب کردم.ربطشو نفهمیدم تا الان که شما اینو گفتی استقلالی ام💙💙💙
نانابانو عضویت: 1397/11/22 تعداد پست: 8307 آره خیلیا از دست حکومت و گرونی ناراحتن سر دین خالی میکنن همسایه ما دیروز میگفت خرما گرونه روزمو با ... آیه نازل شده باز شدن روزه فقط با خرماست؟بهونه بنی اسرائیلی همینه
همیلااا عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 3145 😐😐 بال باآبلیمووپیازوزعفرون قارچم که همونجوری دیگه ینی چی چجوری آخه قارچ رو بزنی رو سیخ تیکه میشه در میاد استقلالی ام💙💙💙