2777
2789
عنوان

آشنایی با آقایی که فهمیدم عقد کرده هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما تمایل به کات کردن ندارین 

من هیچی از زندگی خصوصی اش نمی‌دونم اصلا نمی‌دونم مثلا سنتی عقد کردن یا جور دیگه این حرف رو هم یه خانمی که باهاشون همکار بود زد یه جوری با حالتی مثل اینکه از این آقا خوشش نمیاد و خواسته مثلا زیرآب زنی کنه. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

من هیچی از زندگی خصوصی اش نمی‌دونم اصلا نمی‌دونم مثلا سنتی عقد کردن یا جور دیگه این حرف رو هم یه خان ...

شاید هم خواسته شمارو آگاه کنه 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
به نظرم شما تمایل به کات کردن ندارین 

کاملا درسته توجیح میکنن 

اگر کسی از زندگیش راصی نیس جدا بشه 

اوج خیانته واقعا . شمام ک داری همراهیش میکنی و واسش توحیح میکنی 

پس اماده بده ب رابطت

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️
تو یه دفتری کار می‌کنه من به عنوان مشتری و ارباب رجوع رفتم خیلی برام وقت گذاشت وقت کاریشون داشت تموم ...

من ی جا کار میبردم ی پسر غیرتی مودب و خیلی با فرهنگ اونجا بود بعد ی مدت ابراز علاقه کرد بهم و گفت ب جون مادرم اولین دختری هستی ک من تو این چندسالی ک اینجا کار میکنم بهش پیشنهاد دادم. منم سرخوش بعد ی مدت دیدم داره ب چندتااااا دوستام همینو گفته بعد دوشنبه با من قرار میزاش سه شنبه یکی دیگ بعد اینستاشو پیدا کردم دیدم نوشته مای لاو نفیسه الانم با یکی ازدواج کرده توی تلگرامش زده عشقم ارام

حیوان مورد علاقم: اکسم

من ی جا کار میبردم ی پسر غیرتی مودب و خیلی با فرهنگ اونجا بود بعد ی مدت ابراز علاقه کرد بهم و گفت ب ...

اون دیگه کی بوده ، ولی ایشون اصلا اهل این چیزها نیست صبح تا ظهر جایی کار می‌کنه بعدش هم خیابون مسافر میزنه ، حتی مثلا قلیون کشیدن یا سیگار هم اهلش نیست یه بار من خواستم سفارش بدم فهمیدم. همش دنبال کار و یه لقمه نون حلال هست با این حال همیشه هم وقت میزاره و با دقت به حرف های طرف مقابل گوش میده. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

حتما لابد تو هم ماموری اون غم رو ریشه یابی و رفع کنی😏😏😏 برو خجالت بکش

اگه بتونم آره ، اصلا شما فکر میکنی ما دوستی اونجوری داریم ولی خیر. میخواهم ازش بپرسم واقعا چرا نگفته عقد کرده. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

ایشون حتی از شما درخواست دوستی نکرده چرا باید بیاد بگه ازدواج کردم!فوقش هم بپرسی میگه فکر نمیکردم به شما مربوطه .به نظرم الان که فهمیدی ازدواج کرده روابطتو کنترل کن هم اخلاقا درس نیست و هم پیش بقیه پرسنل اونجا بد جلوه داده میشی چون بهت گفتن طرف متاهل هست.بهتره خودتم از فکرش بیرون بیایی چون این رابطه مثل خونهساختن  رو ابه هیچ فایده ای برات نداره

دختر مهربون من  بهترین هدیه خدا😍😘خداروشکر که منو لایق مامان بودنت دونستی💃دوستان لطفا دعا کنید مادر خوبی باشم براش🙏🌹
شاید از زندگیش راضی نیست نمی‌دونم آخه ، توی یه دفتری کار می‌کنه من اول بعنوان مشتری و ارباب رجوع چند ...

حالادمه میدونی متاهله چرا جوابشو میدی؟؟؟؟حالا وبه مذهبی و متشخصه 

ایشون حتی از شما درخواست دوستی نکرده چرا باید بیاد بگه ازدواج کردم!فوقش هم بپرسی میگه فکر نمیکردم به ...

کسی نیست که جواب ها رو از سر خودش باز کنه کلا در مورد خودش و زندگی خصوصی اش کم حرف میزنه بیشتر سرش تو کار هست آدم معقولی هست. می‌خوام ازش بپرسم ولی نمی‌دونم چجوری. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

خودش باید بهم میگفت الان هم میخواهم ازش توضیح بده. 

به نظرم توضیحی نداره که بخواد بکه اینم یه نوع کثافت کاری مرداس که توجیح نداره بهترین کار اینه که بلاکش کنین