2777
2789

سلام ، من با یه آقایی آشنا شدم البته نه دوستی و نه هیچ خواسته ای داره خیلی مودب و با اخلاق هست اهل کار و زندگی کمی هم مذهبی هست برخوردش و ادبش همه چی رو دوست دارم ولی فهمیدم تو عقد هست اصلا چیزی در این مورد بهم نگفته بود همیشه هم با احترام خیلی زیاد باهام صحبت می‌کنه شعر های عاشقانه با معنی میفرستاد. بعد از ساعت کاری دفتر با ماشین اسنپ کار می‌کنه ولی بخاطر اینکه وقت بزاره برای من چند روز اسنپ نرفت می‌گفت زندگی خرج داره ولی موضوعات با اهمیت تر هم هست. این موضوع که عقد بودنش رو پنهان کرده اصلا نمیتونم بفهمم چرا. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

کات سریع. مدل هوسباز با وجهه مذهبی

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

توقع داشتی میگفت زن دارم و توام دوست دخترمی؟؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

قول میدم الانم فهمیدی زن داره بازم چت دارین درسته؟؟؟؟؟

خدایا منم عقدم اگه شوهرم ب یکی دیگه پیام بده  شوهرمو نمی بخشم اون زنم ارزوی مرگ میکنم واسش ک سیاه بخت بشه

تا خدا بنده نوازست، ب خلقش چ نیاز🤷‍♀️میکشم نازیکی تا ب همه ناز کنم🧚‍♀️

شاید از زندگیش راضی نیست نمی‌دونم آخه ، توی یه دفتری کار می‌کنه من اول بعنوان مشتری و ارباب رجوع چند بار مراجعه کردم این موضوع هم همکار خانومش بهم گفت نمی‌دونم شاید اون قصدی چیزی داشته. آخه خیلی آقای مودب و با شخصیتی هست. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

اگه دوستی نبوده چرا بعدظهرها گاهی اسنپ نمیرفته تا برای شما وقت بذاره ؟ 

شعر عاشقانه میفرستاده 

خب دوستی ها هم همینطوریه دیگه حداقل اولش 

عقد بودنو پنهان کرده چون فقط برای اوقات فراغتش شمارو میخواسته

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
الان ما چی بگیم ؟ دوست داری چی بشنوی واقعا؟؟؟ ینی واقعا خودت نمیدونی باید چی کار کنی؟؟؟؟!!!!!

اتفاقا منم توو فکر بودم که منظورش از مطرح کردن این موضوع چیه؟ یعنی نمیدونه که باید کات کنه؟

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد یا من یکفی من کل شی ولایکفی منه شی اکفنی مااهمنی
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز