سلام ، من با یه آقایی آشنا شدم البته نه دوستی و نه هیچ خواسته ای داره خیلی مودب و با اخلاق هست اهل کار و زندگی کمی هم مذهبی هست برخوردش و ادبش همه چی رو دوست دارم ولی فهمیدم تو عقد هست اصلا چیزی در این مورد بهم نگفته بود همیشه هم با احترام خیلی زیاد باهام صحبت میکنه شعر های عاشقانه با معنی میفرستاد. بعد از ساعت کاری دفتر با ماشین اسنپ کار میکنه ولی بخاطر اینکه وقت بزاره برای من چند روز اسنپ نرفت میگفت زندگی خرج داره ولی موضوعات با اهمیت تر هم هست. این موضوع که عقد بودنش رو پنهان کرده اصلا نمیتونم بفهمم چرا.
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
نرفتند زیر سقف هنوز مثل اینکه داره پس انداز میکنه یا شاید دلیل دیگه ای داره که به تاخیر میندازه.&nb ...
عزیزم چه ربطی داره؟ اسم بره تو شناسنامه رسما شرعا قانونا زن و شوهرند. مگه به زیر سقف؟
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
الان ما چی بگیم ؟ دوست داری چی بشنوی واقعا؟؟؟ ینی واقعا خودت نمیدونی باید چی کار کنی؟؟؟؟!!!!!
تو این مدت خیلی تاثیر مثبت داشته مثلا من خب یکم به روز میگردم ازش پرسیدم مثلا شما که ظاهراً مذهبی هستید پوشش همسرتون دوست دارید چجوری باشه گفت جوری که هم آراسته باشه هم عرف جامعه رو رعایت کنه خیلی حرفش به دلم نشست.
دوستی ها رو دیدم با چه قصد و هدفی هست ایشون اصلا اینجوری نیستند خیلی رسمی و مودب هستند
چقدر شما ساده هستی
اون آقا با برنامه بهت نزدیک شده معلومه یک آدم متاهل روز اول نمیاد بگه دوست دختر میخوام اول ظاهر موجه نشون میده و شمارو وابسته میکنه بعد یک مشت دروغ بهت تحویل میده درباره زندگیش تا بهش حق بدی
آخرش هم نه زنش طلاق میده نه تکلیف شمارو مشخص میکنه
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
اوکی نمیدونستی ولی الان میدونی خطتو مسیرتو راهتونمیدونم هرچیک شما رو باهاش روبرومیکنه تغیی ...
تو یه دفتری کار میکنه من به عنوان مشتری و ارباب رجوع رفتم خیلی برام وقت گذاشت وقت کاریشون داشت تموم میشد گفت اشکالی نداره اضافه وایستاد برای کار من ولی اضافه کاری بهشون نمیدن.