2777
2789
عنوان

آشنایی با آقایی که فهمیدم عقد کرده هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 52 پست
شاید از زندگیش راضی نیست نمی‌دونم آخه ، توی یه دفتری کار می‌کنه من اول بعنوان مشتری و ارباب رجوع چند ...

ظاهرش فقط با شخصیت هست 

گول ظاهرشو نخور 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کات سریع. مدل هوسباز با وجهه مذهبی

از مذهبی خشک و اینها نیست رعایت می‌کنه اعتقاداتش رو و لباس مناسب می پوشه نه جلف بازی مثل بعضی جوون ها. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

توقع داشتی میگفت زن دارم و توام دوست دخترمی؟؟؟؟

نرفتند زیر سقف هنوز مثل اینکه داره پس انداز می‌کنه یا شاید دلیل دیگه ای داره که به تاخیر میندازه. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

حس میکنم یه غمی تو دلش هست. 

همه اش ظاهرسازیه 

برای جذب شما ، احتمالا اولین بهانه اش هم اینه که ازدواجم زوری بود، دارم جدا میشم ، زنم بداخلاقه ، زنم اینجوریه ،....... 

بیخودی جذبش نشو این آدم بدرد هیچ نوع رابطه ای نمیخوره 

اگه دوستی نبوده چرا بعدظهرها گاهی اسنپ نمیرفته تا برای شما وقت بذاره ؟  شعر عاشقانه میفرستاده& ...

دوستی ها رو دیدم با چه قصد و هدفی هست ایشون اصلا اینجوری نیستند خیلی رسمی و مودب هستند 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

نرفتند زیر سقف هنوز مثل اینکه داره پس انداز می‌کنه یا شاید دلیل دیگه ای داره که به تاخیر میندازه.&nb ...

عزیزم چه ربطی داره؟ اسم بره تو شناسنامه رسما شرعا قانونا زن و شوهرند. مگه به زیر سقف؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
الان ما چی بگیم ؟ دوست داری چی بشنوی واقعا؟؟؟ ینی واقعا خودت نمیدونی باید چی کار کنی؟؟؟؟!!!!!

تو این مدت خیلی تاثیر مثبت داشته مثلا من خب یکم به روز میگردم ازش پرسیدم مثلا شما که ظاهراً مذهبی هستید پوشش همسرتون دوست دارید چجوری باشه گفت جوری که هم آراسته باشه هم عرف جامعه رو رعایت کنه خیلی حرفش به دلم نشست. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

دوستی ها رو دیدم با چه قصد و هدفی هست ایشون اصلا اینجوری نیستند خیلی رسمی و مودب هستند 

چقدر شما ساده هستی 

اون آقا با برنامه بهت نزدیک شده معلومه یک آدم متاهل روز اول نمیاد بگه دوست دختر میخوام اول ظاهر موجه نشون میده و شمارو وابسته میکنه بعد یک مشت دروغ بهت تحویل  میده درباره زندگیش تا بهش حق بدی 

آخرش هم نه زنش طلاق میده نه تکلیف شمارو مشخص میکنه 

تو این مدت خیلی تاثیر مثبت داشته مثلا من خب یکم به روز میگردم ازش پرسیدم مثلا شما که ظاهراً مذهبی هس ...

خب حالا که چی؟؟؟

اون مال وقتی بوده که نمیدونستی

الان مثلا فکر میکنی خدا خیلی راضیه که بامرد زن دار باشی؟؟؟ تعریفت از مذهب و تغییر مثبت چیه!!!!

تو این مدت خیلی تاثیر مثبت داشته مثلا من خب یکم به روز میگردم ازش پرسیدم مثلا شما که ظاهراً مذهبی هس ...

والا همچین حرف عارفانه و فلسفی نزده که 

یک جمله شعاری که اکثر مذهبی ها میگن 

شما وابسته اش شدی با اینکه همچین دروغ بزرگی بهت گفته 

اوکی نمیدونستی ولی الان میدونی  خطتو مسیرتو راهتو‌نمیدونم هرچی‌ک شما رو باهاش روبرو‌میکنه تغیی ...

تو یه دفتری کار می‌کنه من به عنوان مشتری و ارباب رجوع رفتم خیلی برام وقت گذاشت وقت کاریشون داشت تموم میشد گفت اشکالی نداره اضافه وایستاد برای کار من ولی اضافه کاری بهشون نمیدن. 

تعلیق دائم🚫 اکانت فیک❌

تو یه دفتری کار می‌کنه من به عنوان مشتری و ارباب رجوع رفتم خیلی برام وقت گذاشت وقت کاریشون داشت تموم ...

احتمالا برای دخترهای دیگه هم اینکار میکنه 

خیلی فکر نکن مدیونش هستی