2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 128 پست
رفتارش چطور بود موقع دادگاه؟ اصلا پرونده شما که جدایی نبود فقط مهریه بود، قاضی چطور جلوی شوهرت اون ح ...

رفتارش خیلی خوب و گفت دوسش دارم و میخوام زندکی‌کنیم و ازین حرفا

قاضی هم بینهایت مهربون وخوش اخلاق بود 

خب این چیزایی که نوشته همش بنفع من بود

گفته بیست روز زوج مهلت داره خونه مستقل در شأن زوجه بگیره و بیست میلیون پولی هم که مال شوهرم بود ولی دست من بود مالکیت اون پول هم داد بمن قاضی 

و اینکه گفته زوج باید ۱۵۰ گرم طلا رو تحویل زوجه بده

دخالت اطرافیان و... به هیچ عنوان تو زندگیتو نباشه یعنی حق نداریم اجازه دخالت بدیم

زمینشم تا شش ماه دیگه توقیفه

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
آره اگه قصدت زندگیه، همه چیزو بریز دور. حرفا و گله های قدیمی. ولی منافع خودتو همیشه در اولویت بذار&n ...

دزسته موقعی که جدایی میفته و رفتارای طرف رو میبینی میدونی که باید به منفعت خودت فک کنی. و به قول شما دوست عزیز خودت و منافعت در اولویت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشالله که نقشه ای ندارن. تا میتونی تو زندگیت براش بهترین باش. یه کاری بکن که بفهمه اون ننه اش داشته ...

آره همین کارو میکنم توکل برخدا 

چی بگم والا من جدایی نمی‌خواستم از اولشم 

دلم تنهایی خوش نیس

از یه طرفم کسی از ذهن ایناخبرنداره

آره اگه قصدت زندگیه، همه چیزو بریز دور. حرفا و گله های قدیمی. ولی منافع خودتو همیشه در اولویت بذار&n ...

من قصدم زندگیه ولی قصد اینارو خدامیدونه

آره همین کارو میکنم توکل برخدا  چی بگم والا من جدایی نمی‌خواستم از اولشم  دلم تنهایی خوش ...

کار خودتو اول بسپار به خدا، بعدم به عقلت. انشالله که سرش به سنگ خورده

کاش پشیمونیشو به خودت  میگفت مستقیم که فکر نکنه تو خیلی مشتاق برگشت بودی و فورا قبول کردی.

حیف اون ۱۰ تومن پول وکیل که بابات داد 

دزسته موقعی که جدایی میفته و رفتارای طرف رو میبینی میدونی که باید به منفعت خودت فک کنی. و به قول شما ...

من الحمدلله زندگیم خوبه، همسرم خیلی آقاست ولی حواسم همیشه جمعه. واقعا آینده قابل پیش بینی نیست. ازبس دیدم زندگی اطرافیانمو، خیلی بد شده دنیا

کار خودتو اول بسپار به خدا، بعدم به عقلت. انشالله که سرش به سنگ خورده کاش پشیمونیشو به خودت  م ...

آره همین کارو میکنم .اون خدایی که یوسف رو عزیز مصر کرد قدرت همه چی داره 

پشیمونیشو هزار بار گفت بخودم و ابراز غلط کردن و اینا کرد از مادرش اینارم دل خوشی نداره ظاهراً 

اون ده میلیونم از همون پول شوهرم دادم 

۲۴ میلیون داشتم که ۱۰ دادم وکیل

قاضی هم گفت مال خودته مالکیتش

وکیله هم گفته پس میدم مقدارزیادیشو

آره همین کارو میکنم توکل برخدا  چی بگم والا من جدایی نمی‌خواستم از اولشم  دلم تنهایی خوش ...

توکل کن بخدا و فراموش کن کل ماجرا رو. چون یاد آوریش باعث میشه از زندگیت غافل بشی

توکل کن بخدا و فراموش کن کل ماجرا رو. چون یاد آوریش باعث میشه از زندگیت غافل بشی

فدات عزیزم ان شاءا... که خودتم باخبراب خوش بیای،آره اینم هست 

والا مات و مبهوتم

من که دیگه از خونه نمیرم هیچوقت مکراینکه پرتم کنه بیرون والا 😁

انشالله به اون جاها نمیرسه دیگه. منم فردا دادگاه دارم

به امید خدا که همه چی به نفعت تموم شه و باخبرای خوش بیای عزیزم ⁦❣️⁩⁦❣️⁩⁦❣️⁩

آره همین کارو میکنم .اون خدایی که یوسف رو عزیز مصر کرد قدرت همه چی داره  پشیمونیشو هزار بار گف ...

الحمدلله

دلم یکم خنک شد. خوب شد گفته غلط کردم. یادته چقد پررو برات شرطنامه آورده بود؟! خخخخخخخ

خوشبخت بشی گلم

از این به بعد تاپیک خوشحالی بزنی عزیزم. اینم بگم شوهرت احتمالا دهن بین و مهرطلبه. تو زندگی تون زیاد تاییدش کن، لجبازی نکن باهاش. تا این نیازش برآورده بشه. اونم خدا بخواد آدم شده

احتمالا خواستند بترسوننت، خدا گذاشت تو کاسه شون. خلاصه خداروشکر برگشتی

شبت خوش