بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم فدات شم ،شوهرم میگه حتی بریم شهر دیگه موندم همینجا خونه اجاره کنیم یا بریم شهر دیگ ...
عزیزم اگه بتونی بری شهر دیگه هم که خیلی خوبه ولی میترسم شوهرت یه هو خیلی دور بشه بدقلقی کنه منم اول رفتم شهری دیگه ولی شوهرم خیلی اونجا بهانه میگرفت و اذیتم میکرد دوباره برگشتم شهر خودمون نه خونه رو بعد دوسال خریدیم من طلا و چیزا رو که فروختم ریختم حساب خودم با مقداری پس انداز بعد وقتی خواستیم خونه بخریم هیچ حرفی نزدم تا موقعه معامله که دیگه میخواستن قولنامه بنویسن گفتم یا پولا رو نمیدم یا بزنش به اسم من اونم افتاده بود تو عمل انجام شده بعد یک سال جست و جو یه خونه پیدا کرده بود نتونست همه چی رو بهم بزنه مجبور شد بزنش به اسمم😂😂😂 باور نمیکنی از وقتی خونه به اسممه جرعت نداره جیک بزنه و مهربون شده ولی من دیگه مثل قبل دوسش ندارم نمیدونم چرا🤔 بعدم فعلا هیچی راجب کاراش به روش نیار دوباره جر و بحث میپیچه و سرد میشه ازت میگه کاشکی برم طرف مادرم و طلاقش بدم فعلا هیچی نگو تا فرمون زندگیت بیفته دستت