2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 128 پست
سلام عزیزم فدات شم  واقعا هنوز نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه آره فعلا که قطع رابطه ایم اونا ...

مادرش دیگه زور اخرش داره میزنه احمق.

تو محل نزار کار خودت بکن.پرونده هات روهم بزار باز.

سلام شهرزاد جون تاپیکت و پیگیری میکردم خیلی خوشحال شدم برگشتی سر زندگیت خدا روشکر فقط گول گریه و زار ...

سلام عزیزم 

فدات شم ،شوهرم میگه حتی بریم شهر دیگه موندم همینجا خونه اجاره کنیم یا بریم شهر دیگه 😫

بعد چند وقت خونه رو زد بنامت؟

من زور ماشین که به اسم ننشه خیلی بهم داره 

اعصابم خورد میشه یادش میفتم 

همش کاراش یادم میفته دلم میخواد بگم بهش

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرش دیگه زور اخرش داره میزنه احمق. تو محل نزار کار خودت بکن.پرونده هات روهم بزار باز.

آره همه چی برقراره حتی زمینشم تا شش ماه دیگم توقیف که نتونه بزنه به اسم کسی دیگه 

پرونده مهریه هم بازه 

همش کاراش یادم میفته دلم میخواد هی بگم بهش

سلام عزیزم  فدات شم ،شوهرم میگه حتی بریم شهر دیگه موندم همینجا خونه اجاره کنیم یا بریم شهر دیگ ...

عزیزم اگه بتونی بری شهر دیگه هم که خیلی خوبه ولی میترسم شوهرت یه هو خیلی دور بشه بدقلقی کنه منم اول رفتم شهری دیگه ولی شوهرم خیلی اونجا بهانه میگرفت و اذیتم میکرد دوباره برگشتم شهر خودمون نه خونه رو بعد دوسال خریدیم من طلا و چیزا رو که فروختم ریختم حساب خودم با مقداری پس انداز بعد وقتی خواستیم خونه بخریم هیچ حرفی نزدم تا موقعه معامله که دیگه میخواستن قولنامه بنویسن گفتم یا پولا رو نمیدم یا بزنش به اسم من اونم افتاده بود تو عمل انجام شده بعد یک سال جست و جو یه خونه پیدا کرده بود نتونست همه چی رو بهم بزنه مجبور شد بزنش به اسمم😂😂😂 باور نمیکنی از وقتی خونه به اسممه جرعت نداره جیک بزنه و مهربون شده ولی من دیگه مثل قبل دوسش ندارم نمیدونم چرا🤔 بعدم فعلا هیچی راجب کاراش به روش نیار دوباره جر و بحث میپیچه و سرد میشه ازت میگه کاشکی برم طرف مادرم و طلاقش بدم فعلا هیچی نگو تا فرمون زندگیت بیفته دستت

عزیزم اگه بتونی بری شهر دیگه هم که خیلی خوبه ولی میترسم شوهرت یه هو خیلی دور بشه بدقلقی کنه منم اول ...

عااالی گفتی

شرایط منم عین شماست 

نه منم مخالفم بریم جای دیگه اونجوری خیلی تنها میشم دیگهبله درست میگی باید چیزی نگم اصلا 

صبور بودن خیلی سخته من اصلا سیاست ندارم زود میگم همه چی رو این خیلی اشتباهه

خوب کردی والا حقت بوده بزنه بنامت 

سلام عزيزم خوبي خيييييلي خوشحال شدم حل شد  من كاربري زندگي٧٣ام

عزززیزم 

سلام

خوبی فدات؟ قربونت برم خودتون خوبین باهم الحمدلله؟

آره عزیزم ماشین داریم و خیلیم دورنیس مسافت ممنونم ازت گلم

سلام شهرزاد جون بسلامتی برگشتی سر خونه زندگیت؟؟ 

خیلی خیلی خوشحال شدم یعنی واقعا خداروشکر 

ان شاالله که زندگیتون عالی باشه 😘😘😘😘

سلام شهرزاد جون بسلامتی برگشتی سر خونه زندگیت؟؟  خیلی خیلی خوشحال شدم یعنی واقعا خداروشکر  ...

سلام فدات شم ممنون گلم

زنده باشی 

الهی بهترینا نصیبت بشه