2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 128 پست
من الحمدلله زندگیم خوبه، همسرم خیلی آقاست ولی حواسم همیشه جمعه. واقعا آینده قابل پیش بینی نیست. ازبس ...

همسر منم سه ساله من هیچ بدی ازش ندیدم فقط این دفعه مادرش و خواهرش باعث شدن واقعا هفتاد درصد اونا مقصر بودن یهو این ادمو اازین رو به اونرو کردن.الانم والا فکرنمیکنم آدم بتونه فیلم بازی کنه زیر یه سقف 

باهام خوبه همه جوره

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
الحمدلله دلم یکم خنک شد. خوب شد گفته غلط کردم. یادته چقد پررو برات شرطنامه آورده بود؟! خخخخخخخ خوش ...

فدات شم عزیزم 

آره بااون شرطاش

حالا خودش شرط امضا کرد 

مادرشم دق کرده بود زنگ زده مادرم اینا گفته پسرمو ازم گرفتین و شرط امضا کرده و...

قربونت برم الهی زندگیت همیشه خوش وخرم باشه و روی خوبشو فقط بهت نشون بده گلم

شب شمام بخیر

محتاج دعاتونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همسر منم سه ساله من هیچ بدی ازش ندیدم فقط این دفعه مادرش و خواهرش باعث شدن واقعا هفتاد درصد اونا مقص ...

خداروشکر

منم فکر کردم با غدبازی تورو برگردونده. اما احتمال زیاد واقعا ترسیده از طلاق که بعد اون همه پررویی گفته غلط کردم. بنظرم با مادرش ارتباط نگیر دیگه.مواظب غرورت باشه همیشه که بازیچه اینا نشه. بعدم محبت حساب شده و تایید و قدردانی از همسرت، میتونه جاتو تو قلبش محکمتر کنه

این آدم بد نبوده، حتما تاثیر بقیه بوده.مگه میشه بعد سه سال یهو اینجور عوض شه؟! باهاش رفیق باش 

خوشبخت بشین

خداروشکر منم فکر کردم با غدبازی تورو برگردونده. اما احتمال زیاد واقعا ترسیده از طلاق که بعد اون همه ...

فدات شم عزیزم

توکل برخدا

💕💕💕💕💕

آره هرچند سه ماه منو شوهرمو دور کردن ازهم اما ما باز بهم رسیدیم و روسیاهیشم برا زغال موند الآنم. ب ...

خدا رو شکر 

خیلی خوشحالم برات 🤗😊

کم و بیش تو جریان تاپیکات بودم 

بعدا تعریف کن چی شد آشتی کردین 😉

با مادرش قطع رابطه کامل کن

چقدر برات خوشحال شدم که رفتی سرزندگیت.انشاالله همیشه خوش باشی

فدات بشم عززیزم 

ان شاءا.. همیشه غرق در شادی و خوشبختی باشی شماهم ❤️

خدا رو شکر  خیلی خوشحالم برات 🤗😊 کم و بیش تو جریان تاپیکات بودم  بعدا تعریف کن چی شد ...

قربونت عزیزم 

والا مث اینکه فقط خدا خواست 

چون وکیل اونم کاملا شمشیر رو از رو بسته بود هی میخواست بهم بزنه 

خانوادشم که همون وکیل  رو فرستاده بودن که خراب کنه همه چی رو

اما شوهرم خودش اونجا گفت میخوامش و... بعدم قاضی دستور داد خونه جدا بگیره برام و‌طلاهامم پس بده و سکه هارم هروقت حکم رو اجرا کنم باید بده 

زمینشم تا شش ماه دیگه توقیف

بعدشم چی  آدم جدا بشه فقط یه عده خوشحال میشن  دو سه سالم در این دادگاه اون دادگاه باید ب ...

سلام خداروشکر واقعا بهترین روش رو انتخاب کردی وهم اینکه قراره از مادرشوهرت جداشی خیلی خوبه اگه به تعهداتش پایبند نبود میتونی پیگیری کنی اگه نه که دیگه سمت دادگاه  نرو حیف زندگیه و بقول خودت باطلاق دشمن شاد میشی فقط.

سلام خداروشکر واقعا بهترین روش رو انتخاب کردی وهم اینکه قراره از مادرشوهرت جداشی خیلی خوبه اگه به تع ...

سلام فدات شم 

واقعا بنظرت کارخوبی کردم؟ همش میترسم نکنه نقشه باشه نکنه گولم بزنه 

نکنه بیست روز دیگه دبه کنه ..نمی‌دونم

ولی چیزی ک هست قانون هیچ پشت زن نیس بمن گفتن شش ماه یه سکه

اونجوری به چه دردم میخورد آخه

زندگی هم نداشتم و هیچی طلاقم‌ هم نمی‌دادتا ببخشم همه رو 

سلام عزیزم خوبی، امروز یادت افتادم گفتم ببینم چی کردی،چطور شد که خب خوندم خداروشکر آشتی کردین.

فقط خیلی خیلی حواست به رفتاراش باشه با خانوادش هم تا وقتی ک خودشون پا پیش نزاشتن قطع رابطه کن...این وسط به شوهرت هم برس

بقیه هیچ غلطی نمیتونن کنن

سلام عزیزم خوبی، امروز یادت افتادم گفتم ببینم چی کردی،چطور شد که خب خوندم خداروشکر آشتی کردین. فقط ...

سلام عزیزم

فدات شم 

واقعا هنوز نمی‌دونم کار درستی کردم یا نه

آره فعلا که قطع رابطه ایم اونا نمیخوان با من حرف بزنن کلا ازمن متنفرن مادرشم گریه زاری راه انداخته که ازینجا نرن و من دق میکنم و...

سلام شهرزاد جون تاپیکت و پیگیری میکردم خیلی خوشحال شدم برگشتی سر زندگیت خدا روشکر فقط گول گریه و زاری مادر شوهرت رو نخور بزار عر بزنه تا جونش دراد پییر خرفت منم این مراحل و پنج سال پیش گزوندم نمیزاشتن جدا بشیم با بدبختی جدا شدیم ازشون خدلروشکر ولی تا دو سال شوهرم چون بچه مامانی بود بد قلقی میکرد و بهونه میگرفت خداروشکر صبر کردم الان خیلی بهتر شده ولی متاسفانه من خیلی کینه اییم اذیتاش یادم موند با اینکه الان مهربونه ولی زیاد دوسش ندارم فقط خدا رو شکر زرنگی کردم خونه رو زدم به نامم 😆رفتی اونجا سریع با دو جمله عاشقانه خر نشی حواست باشه هیچ وقت این سه ماه رو از یاد نبر سعی کن پول جمع کنی و پس انداز داشته باشی طلاهات هم بزار همیشه اویزونت باشن گردنبند و چیزی هم داری بزار پیش مامانت به هر حال خیلی احتیاط کن خوشبخت باشی دوست عزیز 😍