2777
2789
عنوان

اسباب کشی

1074 بازدید | 128 پست

خانما اسباب کشی خ سخته؟

از کجا شروع کنم؟ 

من تاحالا اسباب کشی نکردم وسیله هامم زیاده

یخچال هم خرس گنده ساید 😫

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
وای چه بد خیلی سخته ولی باید از یه جایی شروع کنی دیگه

دغدغه ام رو یخچالس بیشتر

طبقه سه هستیم الان بدون اسانسور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه بگین .منم یه ماه دیگه اسباب کشی دارم .اتفاقا منم اولین بارمه اسباب کشی میکنم .میرم خونه خود ...

مبارکتون باشه به دل خوش

خخخ

حالا ما ازخونه خودمون داریم میریم مستأجری

رو سر مادرشوهر عوضیم هستیم 

زندگیمونو تا لب مرز طلاق برد

الان میخوایم بریم 

کلی قوطی  جعبه  جمع کن  قشنگ همه چیز بچین و روش بنویس چی هس...اول از اشپزخونه شروع کن

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

روی همه جعبه ها بنویس چیه کد مانند بنویس که از اول که جابه جاشدی وسایلای آشپزخونه بره داخل آشپزخونه اینطوری راحت تقسیم میشن بعد اوناییکه لازمه و مثل بشقاب و...روز اول نیازتونه هم یه علامت بیشتر بزن 

اول هم از آشپزخونه شروع کن بعدم از کمد ها اگه خونتون دید نداره پرده ها رو چند روز زوداز اثاث کشی باز کن 

نایلون حباب دار و روزنامه و کارتن و چسب ۸سانتی بخر و شروع کن کارتو.اول چیزاییی رو که لازم نداری بسته بندی کن و چیزایی رو که تا لحظه آخر میخای و تو خونه جدید هم بهشون احتیاج داری مثل چند تا ظرف غدا و قابلمه و سفره  و قند و شکر و چای و قوری رو تو سبد مسافرتی بزار .نگران یخچال نباش ب ی باربری بزنگ خودت برات در اشو باز میکنه و بدون هیچ صدمه ای هم تو خونه جدید وصل میکنه

بچه ها سلام...🙋‍♀️
روی همه جعبه ها بنویس چیه کد مانند بنویس که از اول که جابه جاشدی وسایلای آشپزخونه بره داخل آشپزخونه ...

مرسی فدات

اول چه وسیله هایی ببریم ؟ چیارو آخر ببریم؟

مبارکتون باشه به دل خوش خخخ  حالا ما ازخونه خودمون داریم میریم مستأجری رو سر مادرشوهر عوضیم ...

الهیی اشکال نداره .مادرشوعرا نمیدونم چی از جون عروسا میخوان .دلشون میخواد دختراشون پادشاهی کنن و عروساشون کمتراز دخترا باشن .

دغدغه ام رو یخچالس بیشتر طبقه سه هستیم الان بدون اسانسور

از کارخونه های یخچال سازی از این مشما ترقه ای ها که اسمشو نمیدونم بگیر دور تا دور یخچالتو بپوشون بعدم کارتون ببندورش هیچیش نمیشه