2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 128 پست
دغدغه ام رو یخچالس بیشتر طبقه سه هستیم الان بدون اسانسور

یخچالو چند تا مرد باید بیارن پایین دیگه ...

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
خرس گنده     خوب مگه تو میخای ببریش پایین کارگر بگیرید

خخخخخ میگم داغونش نکنن

دیگه بااین گرونی مگه میشه چیزی خرید 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم کارگر بگیر اونا میدونن چه جوری ببرن

مادرشوهر من مستاجره هر دو سه سالی یک بار اسباب کشی دارن  دیگه بیچاره یکی دوماه به تخلیه خونه همه رو میشوره میزاره کارتن روز اسباب کشی هم چند تا کارگر میگیره میان براش میبرن 

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
از کارخونه های یخچال سازی از این مشما ترقه ای ها که اسمشو نمیدونم بگیر دور تا دور یخچالتو بپوشون بعد ...

آره فکرخوبیه 

عزیزم کارگر بگیر اونا میدونن چه جوری ببرن مادرشوهر من مستاجره هر دو سه سالی یک بار اسباب کشی دارن & ...

چه جالب

اون دیگه عادت کرده

من اولین بارمه 

همه هم باهامون دشمن شدن سر این رفتن

کمک هم ندارم فقط منو شوهرمیم

سلام عزیزم اگه خونه ای که میخواید برید نزدیکه و خودتون ماشین شخصی دارید بهترین کار این هست که تمام وسایل شکستنی و هر چیزی که داخل سواری تون جاش میشه بسته بندی درست و با احتیاط بکنید و خودتون آروم آروم ببرید و اول چیزای گنده را ببرید بعد خرده ها .و اگه کارگر میگیرید حتما وارد باشن به نظرم یخچال اگه کارتون داره داخلش بذارید و ایستاده ببرید و نخوابانید یعنی یخچال افقی نشه چون اگه افقی بشه تو پیچ راه پله ها به دیوار برخورد میکنه و قبل از همه منزل جدید را بشورید و حسابی خشک کنید و قران ببرید

پس خوبه که داری راحت میشی مستقل میشی سخت نگیر و خوشحال باش،عزیزم کارتن بگیر و یعالمه روزنامه،هرجیزی رو روزنامه بپیچ بزار تو کارتن،سعی کن از میوه فروشیا کارتن موز بگیری خیلی بزرگ و جادا هستن،همشون هم بنویس چی به چیه

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
الهیی اشکال نداره .مادرشوعرا نمیدونم چی از جون عروسا میخوان .دلشون میخواد دختراشون پادشاهی کنن و عرو ...

سه تادخترداره

عشقش فقط اونا ودامادشه

مارو بندازه بیرون بده دختراش

مرسی فدات اول چه وسیله هایی ببریم ؟ چیارو آخر ببریم؟

اول مبل و یخچال و تی وی و...چیزای بزرگو ببرید بعد جعبه های و خرده ریزا رو من تمام مجردیمو مستاجر بودم همه تجربه ای دارم

چه جالب اون دیگه عادت کرده من اولین بارمه  همه هم باهامون دشمن شدن سر این رفتن کمک هم ندارم ...

اره دیگه خیلی وارد شده😃دیگه از الان داره کارتن از اینور اونور جمع میکنه 

چرا دشمن ؟؟

تو  کم کم وسایلی که نیاز نداریو جمع کن شبا که شوهرت میاد بزاره کارتن 

خدایا واسه آینده قشنگی که در انتظارمه شکرت❤😍
سلام عزیزم اگه خونه ای که میخواید برید نزدیکه و خودتون ماشین شخصی دارید بهترین کار این هست که تمام و ...

آره عزیزم ماشین داریم و خیلیم دورنیس مسافت

ممنونم ازت گلم

اول متاکاها و تشکاتا کاور کن .بعد لباشایی که نیانداری کاور کن .لوازم برقیاتو بزارتو کارتون .ظرفاتو لاش روزنامه بکش چسب بزن بچین تو کارتون .در کشو ها و کمو داتو چسب بزن .رو همه کارتون هام بنویس چین و ما کجان مثلا باید بره اتاق یا اشپزخونه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔