2777
2789
عنوان

اسباب کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 128 پست
عزیزم از این به بعد با فکر برو جلو. خانوادشم بذار کنار  ان شاالله که به آرامش برسی. شایدم بهتر ...

در کل تو این قانون چیزی به زن نمی رسه

مگر مرد خودش بخواد چیزی به زن بده که فقط بره 

وگرنه هزار تا سکه هم باشه بااین قیمت ها همون شش هفت ماه یکی شاید بدن 

دل خودمو به چیزی خوش نمیکنم به هیچکسم اعتمادی ندارم 

ممنون عزیزم توکل برخدا 

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
هر دو طرف قضیه ممکنه  یه رو اینه که ممکنه آدم زندگیش بهتر ازقبل بشه یه رو هم ممکنه باز همون آ ...

ظاهرا شانس نیاوردی از قاضی وگرنه ۲۵ درصد حقوق میره برای مهریه. که با حقوق ۴ تومن میشه ماهی یه تومن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم دیدم دختر یکی از فامیلای نزدیکم. بعد از دادگاه برگشتن. اما طرف نه تنها عوض نشد، بلکه یه تهمت بزر ...

انشالله که شوهر استاتر دیگه تکرار نمیکنه. ولی مادرش بخواد احساسیش کنه بار کار میدن دست زندگیشون

ظاهرا شانس نیاوردی از قاضی وگرنه ۲۵ درصد حقوق میره برای مهریه. که با حقوق ۴ تومن میشه ماهی یه تومن

همون ماهی یه تومن میشه پنج ماه یه سکه 

پنج ماه منتظر بشی بخاطر یه سکه تااخر عمرشم فوقش پنجاه تا بده

در کل تو این قانون چیزی به زن نمی رسه مگر مرد خودش بخواد چیزی به زن بده که فقط بره  وگرنه هزا ...

امیدوارم حداقل شوهرت پشیمون باشه از رفتارش. و پررویی نکنه. من یکی رو که خیلی حرص داد خخخخ

انشالله که شوهر استاتر دیگه تکرار نمیکنه. ولی مادرش بخواد احساسیش کنه بار کار میدن دست زندگیشون

در کل هیچی معلوم نیست 

اگه اینقد بیشرف باشن که برام نقشه کشیده باشن

خدا بذاره تو کاسه شون

من که نمیتونم ذهن دیگرانو بخونم

امیدوارم حداقل شوهرت پشیمون باشه از رفتارش. و پررویی نکنه. من یکی رو که خیلی حرص داد خخخخ

خدا کنه والا

آخه

چی نصیبش بشه که منو بندازه بیرون خب زندگی خودشم خراب میشه 

نمی‌دونم والا خودمم بدبینم به همه چی 

ماشینشو انتقال داد ،به اینجا رسید و.... 

همون ماهی یه تومن میشه پنج ماه یه سکه  پنج ماه منتظر بشی بخاطر یه سکه تااخر عمرشم فوقش پنجاه ت ...

حالا به تو کاری ندارم ولی همینجوری هم نیست. مثلا اگه همین مرد زنش و طلاق نده چند سال، اولا نمیتونه ملک به اسم خودش بخره، ازدواج دومش همیشه تو استرسه، چون زن دومش راحت نمیتونه تحمل کنه زنی رو که هنوز تو عقد شوهرش و مهریه میگیره، اگه مرد بمیره ، زن ارث میبره از حقوقش و مهریه شم میتونه از احوالش برداره. تازشم همین مرد باید وسایل کامل زندگی فراهم میکرد و هزارتا بدبختی دیگه. 

من با استاتر در ارتباط بودم همین که رفت دادگاه و برگشت و برام فرستاد چی شد باور میکنی از شوق و خوشحالیه اینکه برگشته چقدر گریه کردم. امیدوارم روزای خوبی داشته باشه و شوهرش بتونه خودشو ثابت کنه

حالا به تو کاری ندارم ولی همینجوری هم نیست. مثلا اگه همین مرد زنش و طلاق نده چند سال، اولا نمیتونه م ...

آره خب شاید از همین چیزا هم ترسیده که گفته مگه مغز خر خوردم بیفتم تو روال دادگاه و...

خدا کنه والا آ خه  چی نصیبش بشه که منو بندازه بیرون خب زندگی خودشم خراب میشه  نمی‌دونم ...

رفتارش چطور بود موقع دادگاه؟ اصلا پرونده شما که جدایی نبود فقط مهریه بود، قاضی چطور جلوی شوهرت اون حرفاتو زده؟ نکنه پررو بشه که این چیزی بهش نمیرسه و.. 

من با استاتر در ارتباط بودم همین که رفت دادگاه و برگشت و برام فرستاد چی شد باور میکنی از شوق و خوشحا ...

چه خوب. منم حس خواهرانه ای بهش داشتم و دنبال میکردم تاپیکلشو. خیلی دلم می سوخت از قبل عید که چقد منتظر برگشت شوهرش بود. الانم آرزوی خوشبختیشو دارم

در کل هیچی معلوم نیست  اگه اینقد بیشرف باشن که برام نقشه کشیده باشن خدا بذاره تو کاسه شون من ...

انشالله که نقشه ای ندارن. تا میتونی تو زندگیت براش بهترین باش. یه کاری بکن که بفهمه اون ننه اش داشته زندگیتونو خراب میکرده. و اینکه اصلا از گذشته براش هیچی یاد آوری نکن