همون ماهی یه تومن میشه پنج ماه یه سکه پنج ماه منتظر بشی بخاطر یه سکه تااخر عمرشم فوقش پنجاه ت ...
حالا به تو کاری ندارم ولی همینجوری هم نیست. مثلا اگه همین مرد زنش و طلاق نده چند سال، اولا نمیتونه ملک به اسم خودش بخره، ازدواج دومش همیشه تو استرسه، چون زن دومش راحت نمیتونه تحمل کنه زنی رو که هنوز تو عقد شوهرش و مهریه میگیره، اگه مرد بمیره ، زن ارث میبره از حقوقش و مهریه شم میتونه از احوالش برداره. تازشم همین مرد باید وسایل کامل زندگی فراهم میکرد و هزارتا بدبختی دیگه.
امیدوارم حداقل شوهرت پشیمون باشه از رفتارش. و پررویی نکنه. من یکی رو که خیلی حرص داد خخخخ
من با استاتر در ارتباط بودم همین که رفت دادگاه و برگشت و برام فرستاد چی شد باور میکنی از شوق و خوشحالیه اینکه برگشته چقدر گریه کردم. امیدوارم روزای خوبی داشته باشه و شوهرش بتونه خودشو ثابت کنه
خدا کنه والا آ خه چی نصیبش بشه که منو بندازه بیرون خب زندگی خودشم خراب میشه نمیدونم ...
رفتارش چطور بود موقع دادگاه؟ اصلا پرونده شما که جدایی نبود فقط مهریه بود، قاضی چطور جلوی شوهرت اون حرفاتو زده؟ نکنه پررو بشه که این چیزی بهش نمیرسه و..
در کل هیچی معلوم نیست اگه اینقد بیشرف باشن که برام نقشه کشیده باشن خدا بذاره تو کاسه شون من ...
انشالله که نقشه ای ندارن. تا میتونی تو زندگیت براش بهترین باش. یه کاری بکن که بفهمه اون ننه اش داشته زندگیتونو خراب میکرده. و اینکه اصلا از گذشته براش هیچی یاد آوری نکن